Over slapen. | Slapen op vakantie: Het belang van een goede nachtrust in een hotel

Slaap neemt ongeveer 1/3 van ons totale leven in beslag en dit gebeurt omdat het noodzakelijk is voor het goed functioneren van het menselijk lichaam. Tijdens de vakantie wordt de normale slaap vaak verstoord door verschillende factoren, waarvan de verandering van omgeving een van de belangrijkste is.

De beste slaap tijdens uw vakantie is COCO-MAT

Een goede nachtrust, zowel in het dagelijks leven als tijdens de vakantie, is van groot belang, omdat slaap de manier is waarop het lichaam zich "oplaadt" en grotendeels het begin van de volgende dag bepaalt, zo niet de hele dag, of het nu onze vakantie is of een zakenreis, waar we consequent moeten zijn in onze professionele verplichtingen.

Bij COCO-MAT hebben we, rekening houdend met al het bovenstaande, geïnvesteerd in het aanbieden van kwaliteitsslaap aan de gasten van onze hotels, evenals de hotels waarmee we samenwerken, door hen de mogelijkheid te bieden te slapen "zoals thuis", in een van de systemen van onze slaap. Wij geloven immers dat thuis is waar ons bed staat.

Slaapervaring op maat

Op basis van deze filosofie hebben we een nieuwe manier van werken voor onze hotels gecreëerd, waarbij onze gasten het slaapsysteem kunnen kiezen waarin ze zullen slapen, op basis van hun voorkeuren en behoeften, waarbij ze zowel de matras als hun kussen kunnen kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Het is dan ook geen toeval dat deze op maat gemaakte aanpak ons op de recente lijst van de British Guardian van de "25 beste plaatsen om te verblijven in Griekenland en op de Griekse eilanden" bracht.

Natuurlijk besteden we aandacht aan alles wat de slaapervaring van onze gasten kan verbeteren, door kamers te voorzien van beddengoed, handdoeken, badjassen en voorzieningen van het bedrijf, die onze gasten helpen te ontspannen en te genieten van een dromerige slaap die ze keer op keer zullen willen herhalen... zelfs thuis.

Van het hotel naar uw huis

De ervaring van het slapen in een van onze hotels kan een deel van je dagelijks leven worden, want er is de mogelijkheid om alle slaapproducten te kopen waarvan je tijdens je verblijf hebt genoten. Deze procedure is een originele slaaptest, aangezien u de mogelijkheid heeft om het systeem van uw keuze te testen, in normale slaapomstandigheden, zodat u tot het systeem kunt komen dat u volledig tevreden stelt. Op deze manier maken we je verblijf echt onvergetelijk, omdat we een gastvrijheidservaring creëren die volledig op maat is gemaakt.

George Pertesis