COCO-MAT Hotels

Een complete gastvrijheidservaring

Het COCO-MAT hospitality concept is een viering van de natuur en authenticiteit! Natuurlijke materialen, handgemaakte slaapcreaties en het verlangen om verwennende, op maat gemaakte ervaringen te bieden liggen aan de basis van de COCO-MAT filosofie, die nu de manier waarop we naar gastvrijheid in Griekenland kijken opnieuw gaat definiëren. Alles aan COCO-MAT Hotels is natuurlijk, eclectisch en uiterst inspirerend. Dit is precies waarom een verblijf in een COCO-MAT Hotel een klassieke en geavanceerde sensatie creëert voor gasten die hunkeren naar een meer intieme, op maat gemaakte en puur Griekse ervaring. De filosofie van COCO-MAT Hotels richt zich op het verkennen van het leven, het ontdekken van de essentie ervan en trouw blijven aan jezelf. Nieuwsgierig blijven, verfijnd blijven, op de hoogte blijven... want zo word je echt uniek!

COCO-MAT Athene BC

 

"Historische" gastvrijheid op een paar meter afstand van de Akropolis

COCO-MAT Athens BC ligt in het historische centrum van de stad, op een paar meter afstand van het museum en de heuvel van de Akropolis.

Het nieuwste "slapen in de natuur"-hotel combineert de glamour van het oude Athene met hedendaagse esthetiek en biedt een COCO-MAT slaapervaring met het beste uitzicht op de Akropolis, spadiensten en een restaurant met een "van boerderij tot tafel"-filosofie.

In het open ontwerp trekt de kinetische sculptuur van etherische vogels, "Let There Be Flight", de aandacht, terwijl de centrale zithoek lijkt te zweven.

De ruimte bevat ook natuurlijke elementen zoals planten, hout en wit marmer en maakt daardoor indruk op de bezoeker bij binnenkomst.

Het hoogtepunt is het dak met een prachtig uitzicht, vanwaar je het Parthenon bijna... kunt aanraken!

COCO-MAT Athene BC
Falirou str 5, Koukaki-Athene
tel: +30 7230000 // https://www.athensbc.com/

 

COCO-MAT Athene Jumelle

 

COCO-MAT esthetiek in neoklassieke lijnen

COCO-MAT Athens Jumelle ligt aan de Irodotou & Ypsilantou straat, Kolonaki, en is de tweelingzus van COCO-MAT Hotel Athens.

Het bestaat uit twee met elkaar verbonden gebouwen, die architectonische aspecten van het Atheense leven uit de vorige eeuw delen en een moderne uitdrukking van stedelijke gastvrijheid vormen.

De open haard, de houten trap en de glas-in-loodramen creëren samen met de patio met waterval een prachtige sfeer.

Blijf niet alleen in de kamer. Volg de houten, stijlvolle trap en geniet van de stedelijke charme van het uitzicht op het dak of neem een kijkje in de geschiedenis van COCO-MAT in het mini (letterlijk) museum van miniaturen bij de ingang van het hotel.

COCO-MAT Athene Jumelle
Irodotou str 2, Kolonaki-Athene
tel: +30 7230000 // https://www.cocomatjumelle.com/

COCO-MAT Hotel Athene

 

De eerste COCO-MAT concept store & hotel in het "hart" van Athene

COCO-MAT Hotel Athens is gebouwd in een van de bekendste straten van Athene, Patriarchou Ioakeim genaamd, en is een inspiratie voor veel reizigers dankzij de geweldige locatie.

Het is gelegen in de elegante wijk Kolonaki, waar het moderne stadsleven samenkomt met de warme gastvrijheid van COCO-MAT.

Laat je verwennen door de service van het hotelpersoneel en proef van het zelfgemaakte ontbijt voor de aan de muur bevestigde waterval. Geniet van het stedelijke uitzicht in een serene sfeer, op slechts een steenworp afstand van het centrum van Athene.

Het opmerkelijke gebouw van COCO-MAT Hotel Athens is ontworpen door de beroemde architect Emmanouil Lazaridis, bekend van het ontwerp van het Monument van de "Onbekende Soldaat". COCO-MAT concept store & hotel wil de bezoekers een volledige COCO-MAT ervaring bieden.

COCO-MAT Hotel Athene
Patriarchou Ioakeim str 36, Kolonaki - Athene
tel: +30 210 72 30000 //
https://www.cocomatathens.com/

 

COCO-MAT Hotel Nafsika

 

Een oase van rust in de noordelijke buitenwijken van Athene

COCO-MAT Hotel Nafsika is het hotel dat de COCO-MAT filosofie van gastvrijheid introduceerde bij de gasten.

Het is gelegen in de noordelijke buitenwijken van Athene, in de wijk Kifissia, omgeven door een groen landschap van hoge bomen, waar COCO-MAT's filosofie over een natuurlijke levensstijl absoluut tot uiting komt. Het gaat om een stedelijk toevluchtsoord, dat stijlharmonie combineert met uitzonderlijke gastvrijheid om een modern en gedenkwaardig verblijf te bieden.

In COCO-MAT Hotel Nafsika vinden zelfs de meest veeleisende reizigers de ontspannen sfeer die ze zoeken in lichte kamers, gecombineerd met voorzieningen, huisgemaakte smaken & een open keuken. Dit alles in een ambiance die je zeker dichter bij de natuur brengt.

COCO-MAT Hotel Nafsika
Pellis str 6, Κηφισιά
tel: +30 210 801 8027 // https://www.nafsika.gr/