Bedlinnen

Beddengoed in een heerlijke mix van kleuren en dessins die passen bij alle stemmingen en stijlen

 

Arianna

Aardse maar levendige kleuren die warmte en karakter geven aan uw ruimte. Het jersey breisel en de 100% organische katoenen stof zorgen voor een heerlijk zacht gevoel tegen de huid. Dit is de Arianna collectie, verkrijgbaar in dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens, voor een- en tweepersoons maten.

Emmelia

Een prachtig kleurenpalet en bijzondere geometrische patronen vormen samen de Emmelia collectie. Gemaakt van 100% biologisch katoen en geweven met een dichtheid van 200 draden per vierkante inch (200 TC).

Leaves

De 'Leaves' collectie bedlinnen brengt de lente in uw interieur! Patronen in rood-, blauw- en groentinten en aardetinten geven u frisse decoratie-ideeën.

Oreozili

De moeiteloze schoonheid van linnen is prachtig vastgelegd in de Oreozili collectie. Ze voegt moeiteloos intensiteit en esthetiek toe aan elke slaapkamer.

Persefoni

Onze essentiële collectie linnen, gemaakt van 100% biologisch katoen met hoge kwaliteitsnormen en volledig in lijn met onze filosofie.
Prachtige pasteltinten en tijdloze klassieke tinten dragen bij aan een complete ontspanningservaring en creëren prachtige combinaties die stijl en karakter toevoegen aan uw slaapkamer.