Lagen van natuurlijk rubber, elastische kokosvezels, zeegras en paardenhaar rusten op onze innovatieve ergo-base en vormen onze bedbodems, die ongeëvenaarde ondersteuning bieden en uw lichaamsgewicht verdelen, zodat u kunt genieten van een echt comfortabele slaapervaring.

Onze bedbodems kunnen met elk matras van COCO-MAT gecombineerd worden.
Een dubbele bedbodem bestaat uit 2 losse delen die met elkaar verbonden zijn door middel van een veilig kliksysteem.
Door deze constructie kunnen twee personen comfortabel slapen en kunnen ze zich onafhankelijk bewegen zonder elkaar te storen. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en te vervoeren.
Bij bestelling wordt het met de hand gemaakt in elke mogelijke afmeting, zelfs in een aangepaste vorm.

Bedbodem Pyrros

Bed en matras worden één.
De combinatie van de natuurlijke materialen zorgt voor perfecte elasticiteit en ongeëvenaarde ondersteuning voor elk lichaamstype. De ergo-base, het fundament van de hele bodem, absorbeert alle mogelijke trillingen en gewichtsdruk. Lagen van natuurlijke materialen zorgen voor perfecte elasticiteit en ondersteuning voor elk lichaamstype.

Bedbodem Triton

COCO-MAT's kroonjuweel: Onze Triton bedbodem is ontworpen met veel aandacht voor detail en heeft 13 lagen vakmanschap die zorgen voor ultieme ondersteuning, ongeacht uw lichaamsbouw.

Βedbodem Pythagoras

Meerdere lagen, ingenieus, charismatisch. Een bed dat zich aanpast aan de behoeften van elk lichaam en meerdere prestatiemogelijkheden biedt. Het orthosomatische principe op zijn best!

Bedbodem Eas

Bed en matras worden één.
Elastische kokosvezels, natuurlijk rubber en paardenhaar rusten op de ergo-base en vormen een bedbodem met een medium elasticiteit, die elk lichaamstype de juiste ondersteuning kan bieden.

Bedbodem Kouros

De Kouros bedbodem is gemaakt van massief dennenhout.
De vaste bekleding is gemaakt van 100% katoen, gewatteerd met zuiver scheerwol.
De Kouros lattenbodem is speciaal vervaardigd voor een ideale luchtstroom en een goede ondersteuning van de matras.
In zijn tweepersoons afmeting bestaat de bodem uit twee aan elkaar vastgemaakte stukken.

Bedbodem Orestis

Het is een bedbasis die dankzij zijn elasticiteit de prestaties van elk type matras verbetert. De hoes is gemaakt van katoen, doorgestikt met zuiver scheerwol.

Bedframe Tilemaxos

Tijdloos, minimaal en elegant ontwerp, met een esthetische waarde die door de tijd heen onveranderd blijft. Dankzij het ontwerp kunt u de stijl kiezen die het beste bij u past, want het bedframe kan zichtbaar zijn of niet.

Bedframe Artemis

Het bed Artemis combineert de warmte van natuurlijk hout met de gestroomlijnde, dynamische lijnen van het ontwerp voor een bijzonder elegant effect.