Ons verhaal

COCO-MAT is een bedrijf dat handgemaakte producten maakt die de authenticiteit van de mediterrane cultuur weerspiegelen, ijvert voor meer milieubewustzijn en er trots op is dat mensen over de hele wereld de voordelen van Seep on Nature ervaren. Vandaag de dag is COCO-MAT een internationaal erkend bedrijf op het gebied van natuurlijke slaapproducten en hoewel er veel is veranderd, blijft de droom hetzelfde. In meer dan 30 jaar is COCO-MAT erin geslaagd om haar aanwezigheid uit te breiden, van Griekenland tot een wereldwijd netwerk van winkels in meer dan 20 landen. COCO-MAT heeft zich niet alleen toegelegd op de productie en verkoop van handgemaakte natuurlijke matrassen van topkwaliteit, maar ook op de horeca. Vandaag de dag runt COCO-MAT met succes privéhotels op 4 locaties in het hart van Athene, Griekenland, en een boetiekhotel op het eiland Santorini.

Productie

Wilt u een ultra-king-size matras?U kunt het krijgen, want wij kunnen het maken. Al onze matrassen, kussens en slaapproducten worden met de hand gemaakt in onze eigen fabriek in Xanthi, Noord-Griekenland, dus we kunnen letterlijk alles maken.

Onze filosofie

Al onze acties zijn gericht op een groter doel: vredige slaap. Om dit te bereiken is het niet genoeg om alleen de beste slaapproducten ter wereld te maken. We moeten ook met een zuiver geweten naar bed gaan. Daarom zijn we actief betrokken bij het ondersteunen van niet-gouvernementele organisaties en dragen we bij aan lokale gemeenschappen.

We pleiten hartstochtelijk voor duurzame ontwikkeling en proberen met onze acties het milieubewustzijn te vergroten. We respecteren het milieu, maar bovenal respecteren we elkaar.

 

Natuurlijke materialen

Lang, lang geleden, voordat de mens op aarde rondliep, besloot de stralende zon om alle levende wezens te zegenen met haar levensdragende geschenken. Elke dag bood hij zijn licht en warmte aan de woudbomen, de zingende vogels, de nevelige rivieren en de diepe zeeën. Hij gaf gezelschap aan de machtige cactus, die dagen en jaren en eonen lang alleen en trots tussen de woeste vlakten en rotsachtige bergen stond.