Slaapsysteem

Pythagoras

Een volledig aanpasbaar slaapsysteem

Dit luxueuze bed op maat is "alle bedden in één".

Het bevat drie micro matrasjes met verschillende elasticiteit die opnieuw kunnen worden gerangschikt zodat ze perfect passen bij uw lichaamstype en uw slaapvoorkeuren.

 

We zijn allemaal uniek en niemand is hetzelfde. Sommige lichamen hebben meer steun in het midden nodig, terwijl anderen misschien extra steun bij de schouders nodig hebben.
Factoren zoals lichaamsgewicht, slaaphouding (op de buik, zij of rug) en persoonlijke slaapvoorkeuren kunnen ook invloed hebben op de ondersteuning die uw lichaam nodig heeft.
Bovendien kunnen slaapvoorkeuren na verloop van tijd veranderen door zwangerschap, gewichtsschommelingen, een nieuwe partner of veranderende slaapgewoonten. Waarschijnlijk heeft uw partner ook andere slaapvoorkeuren, wat unieke gepersonaliseerde slaapoplossingen nog belangrijker maakt.

Het Pythagoras bed op maat bestaat uit 2 componenten, de volledig aanpasbare bedbodem Pythagoras en onze luxueuze topmatras Thalassa, de finishing touch die uw comfort naar een hoger niveau tilt.

De Pythagoras bedbodem bevat drie micro matrasjes met een verschillende elasticiteit die herschikt kunnen worden zodat ze perfect passen bij uw lichaamstype en uw slaapvoorkeuren.

Het enige wat u moet doen is de micro matrasjes in het bed herschikken, zodat u zich weer volledig ondersteund voelt en u jarenlang van een verkwikkende slaap kunt genieten.

De kern van dit bed is de ergo-base (ergonomische bodem) die elke beweging van het lichaam volgt en effectief schokken absorbeert voor een ongestoorde unieke slaapervaring.

Een echt duurzaam concept, geschikt voor elk uniek lichaam.

De topmatras Thalassa, ondersteunt de volledige lengte van de wervelkolom.

Productinformatie:

Ons luxe op maat gemaakte Pythagoras bed is volledig metaalvrij
- Een tweepersoonsbed bestaat uit twee afzonderlijke eenpersoonsbedbodems die aan elkaar worden vastgemaakt met een veilig kliksysteem.
- Met een handige rits kunt u het bed openen en de micro matrasjes herschikken.
- De gebreide hoes van 100% katoen (verkrijgbaar in 2 kleuren, gebroken wit en grijs) zorgt voor een zacht, comfortabel en luxueus gevoel
 

Materialen:

- Natuurlijk rubber zorgt voor meer elasticiteit, terwijl elastische kokosvezel, cactus en paardenhaar voor de nodige stabiliteit zorgen en ook het vocht reguleren.

- De basis van de matras is voorzien van een massief eikenhouten frame dat de onderkant van de stof beschermt en de duurzaamheid van de basis versterkt.

- De volledig katoenen gebreide en gewatteerde hoes optimaliseert de elasticiteit van de matras en biedt een extra luxueus en zacht gevoel. Bovendien geeft deze unieke hoes de matras een verfijnde en geraffineerde uitstraling.

Afmetingen:

Hoogte: +/- 56 cm

Lengte & breedte: verkrijgbaar in alle afmetingen 

Consists of

Topmatras Thalassa
Bedbodem Pythagoras