Slaapsysteem

Triton

29 lagen vakmanschap voor ultieme ondersteuning

Ons Triton bed is ontworpen met veel aandacht voor detail. Het bestaat uit 29 lagen vakmanschap die zorgen voor ultieme ondersteuning, ongeacht uw lichaamsbouw.

De schoonheid van dit Triton bed ligt in zijn vermogen om de druk verschillend te verdelen over de basis zodat elk deel van uw lichaam de perfecte ondersteuning krijgt en alle delen kunnen ontspannen en tot rust komen. Deze specifieke drukverlaging is essentieel voor een gezonde en ultieme slaapervaring en bevordert optimale ontspanning en verjonging.

Dit uitzonderlijke bed bestaat uit drie essentiële onderdelen.
- De basis is bedbodem Triton, met in de kern onze metaalvrije ergo-base.
Het zorgt voor een optimale verdeling van uw lichaamsgewicht omdat het met precisie is vervaardigd en gebouwd is om lang mee te gaan!
- Het tweede onderdeel is de Proteas matras, die in perfecte harmonie werkt met de Triton bedbodem, om de ultieme ondersteuning te bieden voor een echt ontspannen gevoel en een herstellende nachtrust.
- Dit opmerkelijke trio wordt gecompleteerd door de Thalassa topmatras, waarvan het luxueuze ontwerp uw lichaam omarmt en een extra laag zachtheid en ondersteuning biedt, zodat u wordt omhuld door een gewichtloze ervaring.

De hoes is gemaakt van gebreide katoenen stof en biedt een heerlijke mix van zachtheid en luxe.

Productinformatie:

- Ons ultieme Triton bed is volledig metaalvrij.


- Een tweepersoonsbed bestaat uit twee afzonderlijke eenpersoonsbedbodems die aan elkaar worden vastgemaakt met een veilig kliksysteem.


- De 100% katoenen hoes is verkrijgbaar in 2 kleuren, gebroken wit en grijs.


- U heeft de keuze uit diverse soorten poten of wielen.

Materialen:

- Natuurlijk rubber zorgt voor meer elasticiteit, terwijl materialen zoals elastische kokosvezel, cactus en paardenhaar voor de nodige stabiliteit zorgen en ook het vocht reguleren.

- De basis van de matras is voorzien van een massief eikenhouten frame dat de onderkant van de stof beschermt en de duurzaamheid van de basis versterkt.

- De volledig katoenen gebreide en gewatteerde hoes optimaliseert de elasticiteit van de matras en biedt een extra luxueus en zacht gevoel. Bovendien geeft deze unieke hoes de matras een verfijnde en geraffineerde uitstraling.

Afmetingen:

Hoogte: 73 cm

Lengte en breedte: op aanvraag verkrijgbaar in alle afmetingen.

Consists of

Bedmatras Triton
Proteas
Topmatras Thalassa