Matrassen

Onze matrassen zijn ontworpen om u een ontspannen en comfortabele nachtrust te bieden. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen in meerdere lagen.

Meliora

Meliora is ons nieuwe plantaardige matras! De unieke mix van natuurlijke materialen biedt niet alleen uitzonderlijk comfort, maar bevordert ook het ademend vermogen waardoor de perfecte slaapomgeving ontstaat.

Proteas

Twaalf lagen van natuurlijke materialen, vakkundig gecombineerd, vormen samen de matras Proteas. Een uitstekend matras, geschikt voor bijna elk lichaamstype, dat ideale ondersteuning en comfort biedt.

Epicurus

Deze uitzonderlijke matras is ontworpen om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van uw lichaam door de jaren heen.
Een werkelijk uniek duurzaam concept!

Atlas

Zes lagen natuurlijke materialen bieden ongeëvenaarde elasticiteit en ondersteuning voor een goede nachtrust. De structuur bestaat uit twee lagen natuurrubber van verschillende dikte, die de keuze van de mate van elasticiteit mogelijk maken en de best mogelijke ondersteuning voor het lichaam garanderen.

Nefeli

De Nefeli matras heeft een absolute symmetrie in de opstelling van materialen, waardoor een stevig matras ontstaat die geschikt is voor bijna alle lichaamstypen.

Perseas
Maak kennis met ons “Perseas” matras; ons nieuwste meesterwerk. Dit uitzonderlijke matras getuigd van nauwgezet vakmanschap. Dit matras is gemaakt van een mix van natuurlijke materialen; kokosvezels, natuurlijk rubber en paardenhaar. Dit doordachte ontwerp geeft volledige ondersteuning en bezit een ademend vermogen. 
Afroditi

Licht, luchtig, flexibel en prachtig. Door de matrasdikte wordt de Afroditi aanbevolen voor lichtere lichaam types. Ideaal voor opklapbedden en verstelbare bedden, dankzij de uitgesproken flexibiliteit.

Iraklis

Matras met een eenvoudig karakter, vooral aanbevolen voor kinderen en mensen die geen extra ondersteuning nodig hebben.