Het draait allemaal om
Lagen
Een uitzonderlijk bed voor uitzonderlijke slapers
Meer informatie

Natual Materials

Natuurlijke materialen
Zorgvuldig gekozen om de wijsheid van de natuur naar uw slaapkamer te brengen. De natuurlijke materialen die we gebruiken zijn stuk voor stuk kostbaar en hebben unieke eigenschappen voor een onovertroffen slaapervaring.
Meer bekijken
Ontdek de metaalvrije COCO-MAT matrassen

Onze matrassen zijn ontworpen om u een ontspannen en comfortabele nachtrust te bieden. Ze bestaan uit lagen van natuurlijke materialen die zorgvuldig gekozen zijn om u een optimale slaapervaring te bieden. Lagen van stevigere materialen, zoals elastiche kokosvezel, bieden voldoende ondersteuning voor het lichaamsgewicht, terwijl de meer elastische lagen van natuurlijk rubber de vorm van het lichaam volgen en zachtjes elke ronding van het lichaam verwelkomen.

Kenmerkende bedden
Onze 'signature' bedden zijn meesterlijk vervaardigd, met de nadruk op details, en bieden een complete, elegante combinatie van lagen, bedoeld om een hemelse slaap te bieden.
Hoofdkussens

Gevuld met natuurlijke materialen zoals vlokken natuurlijk rubber, eersteklas dons en veren, of zuiver scheerwol. COCO MAT hoofdkussens zullen uw nachtrust opwaarderen.

Ontdek het ideale kussen dat voldoet aan de behoeften van u of uw kind door te kiezen uit onze selectie van 11 unieke, aanpasbare kussens.

Onze filosofie
With Quotes

Geleid en geïnspireerd door de wijsheid van Moeder Natuur creëren we innovatieve slaapproducten, gemaakt van natuurlijke materialen, zodat we iedereen die onze bedden en matrassen gebruikt een (h)eerlijke slaap kunnen bieden.