Het draait allemaal om lagen

Maak uw eigen bed!

Introductie van het innovatieve bedconcept met vier lagen.
Meerdere lagen voor meer ondersteuning in elk deel van het lichaam, meer comfort en een unieke slaapervaring.
Een aanpasbare combinatie bestaande uit vier essentiële onderdelen, bedbodem, matras, topmatras en topper, die elk een ander deel van het menselijk lichaam ondersteunen.

Met dit unieke concept heeft u de flexibiliteit om uw eigen bed samen te stellen en deze vier onderdelen te kiezen en te combineren volgens uw behoeften.
Door uw bedcombinatie te personaliseren kunt u de perfecte slaapomgeving creëren die past bij uw lichaam, slaapgewoonten en voorkeuren.
Ervaar het verschil tussen een bed dat speciaal voor u is ontworpen!

 

Bedbodem: De bedbodem met de ergo-base erin, is de hoeksteen die u zal helpen het ideale metaalvrije slaapsysteem te creëren en u een kwaliteitsvolle slaap te bieden. De bedbodem ondersteunt het zwaarste deel van het lichaam, zodat de matras de lichtere delen kan ondersteunen.
Een volledig handgemaakte constructie, bestaande uit beukenhouten latten die elkaar verticaal kruisen met rollen natuurlatex. De ergo-base maakt de bedbodem "bodemloos" en zorgt voor maximale elasticiteit, isometrische ondersteuning en perfecte luchtcirculatie.


Matras: De matras is een aanvulling op de bedbodem en helpt het gewicht gelijkmatig te verdelen. Metaalvrij, met een binnenkant van meerdere lagen natuurlijke materialen, belooft de perfecte combinatie van ondersteuning en elasticiteit. In staat om het gewicht gelijkmatig te absorberen, zodat het lichaam kan ontspannen en genieten van een ultieme slaapervaring.


Topmatras: De topmatras absorbeert de druk van de lichtere delen van het lichaam, omhelst elke ronding en perfectioneert de bestaande ondersteuning van de bedbodem en de matras. Het voegt extra hoogte toe aan het bed en verbetert de slaapkwaliteit terwijl het de matras beschermt tegen normale slijtage. Onze topmatrassen zijn gemaakt van combinaties van natuurlijk rubber, zeegras, ganzendons, scheerwol en zuiver katoen.

Topper: De topper is de fijnste van de vier lagen en voegt een luxueus gevoel toe door zelfs de kleinste ronding van uw lichaam te omhelzen. Geeft het gevoel van "slapen op de wolken".

 

Alle lagen werken harmonieus samen om van top tot teen volledige ontspanning en slaap van hoge kwaliteit te bieden.