COCO-MAT winkel nu in Tokio!

Κατάστημα COCO-MAT και στο Tokyo! 

Begonnen in Madrid in 1997, blijft COCO-MAT zich uitbreiden, zowel internationaal als in andere continenten!

Op 17 juni verwelkomde de winkel in Ariake Garden in Tokio officieel zijn eerste bezoekers en onze partner daar, de heer Masakazu Ootaki, verwelkomde hen hartelijk!

Masakazu Ootaki en zijn team werkten onder moeilijke omstandigheden om een uitstekend resultaat neer te zetten. De gloednieuwe winkel is gevestigd in het -ook nieuwe- winkelcentrum "Ariake Garden" en benadrukt zeker COCO-MAT's unieke esthetiek, aangepast aan de lokale marktgegevens.

Bij COCO-MAT, dat in 1997 in Madrid begon, blijven we trouw aan de strategie die we volgen, namelijk het voortdurend uitbreiden van ons netwerk van winkels. Het is opmerkelijk dat de COCO-MAT winkel in Tokio het aantal van onze winkels wereldwijd op 106 brengt.

Natuurlijk is het doel van het bedrijf vanaf de oprichting in 1989 tot vandaag om wereldwijd aan zoveel mogelijk mensen hoogwaardige slaap van natuurlijke materialen aan te bieden. Daarom streven we ernaar om fysiek aanwezig te zijn in alle grote steden van de wereld, onze klanten rechtstreeks te bedienen en als de beste ambassadeur van de Griekse waarden in het buitenland te fungeren.

Veel succes, COCO-MAT Tokio!