Beste 14 hotels in Athene die COCO-MAT bedden bieden.

Ga voor meer bestemmingen met COCO-MAT bedden naar onze lijst met hotelpartners
Τα 14 καλύτερα καταλύματα για επαγγελματικά ταξίδια στην Αθήνα που παρέχουν COCO-MAT ύπνο.

Als je op zoek bent naar accommodatie in Athene, is hier de lijst met de 14 beste, gekozen door COCO-MAT.

Je vindt er klassieke hotels, hotels met uitzicht op de Akropolis, luxe hotels, boetiekhotels, budgethotels en hotels met speciale diensten die je positief zullen verrassen.

 

RESIDENTIE ATHENE CHRISTOKOPIDOU

Het milieuvriendelijke ATHENS CHRISTOKOPIDOU RESIDENCE ligt in het hart van Athene, in de wijk Psyrri, en vlakbij een treinstation met een directe verbinding naar de luchthaven.

Voor wie van hightech houdt, biedt het hotel de nieuwste gastvrijheidstechnologie, zoals roomservice en reserveringsaanvragen via een smartphoneapplicatie, contactloos in- en uitchecken, sleutelloze toegang tot de kamers.

Het is de perfecte keuze om te genieten van begeerde privacy, sereniteit en stedelijke elegantie.

 

NIKI ATHENE HOTEL

NIKI ATHENS HOTEL is het eerste Vegan hotel in het centrum van Athene dat zijn gasten verwelkomt in een omgeving van elegantie en moderne architectuur, met natuurlijke materialen die de ruimtes omringen en natuurlijk het eten, altijd gericht op de ethische waarden van duurzaamheid en ecologie.

 

ST. BJUR HOTEL & SUITES

Als je van iets anders en uitzonderlijks houdt of een artistieke persoonlijkheid hebt en fan bent van vintage dingen, dan isST. BJUR SUITES de ideale gelegenheid om de kleine steegjes van het gebied te verkennen en de oude Joodse buurt met antiek en oude winkeltjes te ontdekken en tegelijkertijd ook te genieten van de moderne winkels van de beroemde Ermou-straat.

 

NICHE BOUTIQUE HOTEL

NICHE betekent "Ik heb mijn plaats gevonden" en is de uitspraak die het hotel NICHE BOUTIQUE HOTEL kenmerkt.

Het ligt in het hart van Athene en herdefinieert de betekenis van Atheense gastvrijheid. Comfort, verjonging, luxe en veiligheid zijn de sleutelelementen die de gastvrijheid bepalen, met uitzicht op de Akropolis.

 

ACROPOLIS AMI

Als je houdt van klassieke schoonheid, dan is ACROPOLIS AMI BOUTIQUE HOTEL wat je zoekt.

Het hotel is volledig gerenoveerd en heeft een prachtig uitzicht vanuit de kamers. Het ligt op een geweldige locatie aan de voet van de Akropolis en op een paar minuten lopen van het Akropolismuseum.

 

KIN ATHENE

Een plek die je zeker kunt vertrouwen is KIN ATHENS. Het ligt in het hart van Athene en biedt gezellige en volledig uitgeruste appartementen die je thuis kunnen worden als je deze stad bezoekt. "A Home Away From Home" en een goed verblijf!

 

LOTUS HOTELS GROEP

Athens Lotus, White Lotus, Athens Lotus Apartments, Lotus Center en Lotus INN. Vijf boetiekhotels in het hart van Athene, klaar om u van dienst te zijn.

LOTUS CENTER ligt samen met Lotus INN in de drukke wijk Monastiraki, op 20 meter van het metro- en treinstation.

Deze luxe appartementen zijn sinds 2016 volledig gerenoveerd en bieden gemakkelijke en snelle toegang tot alle bezienswaardigheden in de stad.

Een idyllische daktuin met een geweldig uitzicht op de Akropolis wacht op je om van te genieten.

 

A VOOR ATHENS

Een perfecte plek voor je verblijf kan A FOR ATHENS zijn, dat vlak naast metrostation Monastiraki ligt.

Met vijf minuten lopen ben je in de wijken Psyrri, Monastiraki en Plaka en tegelijkertijd geniet je op het dakterras van het uitzicht op de Akropolis.

 

COCO-MAT ATHENE BC | COCO-MAT ATHENE JUMELLE | COCO-MAT HOTEL ATHENE

Alles wat COCO-MAT hotels bieden is geïnspireerd op de stedelijke en natuurlijke omgeving.

Hier kunt u genieten van de authentieke Atheense ervaring. De gebouwen combineren het verleden met het heden, de diensten verbeteren je verblijf en unieke ervaringen brengen je dichter bij de ware geschiedenis van de stad Athene.

Verken, proef, ontspan en geniet van de stad van cultuur en schoonheid!

 

Voor degenen die op zoek zijn naar accommodatie in de noordelijke buitenwijken van Athene, ontdek de volgende 3 accommodaties:

 

COCO-MAT HOTEL NAFSIKA

COCO-MAT Hotel Nafsika is het eerste hotel dat het concept van COCO-MAT gastvrijheid introduceert in Athene, Kifissia.

Het hotel combineert de natuurlijke rust van het gebied met alle moderne gemakken en natuurlijk de perfecte slaap die de COCO-MAT slaapsystemen je geven.

In COCO-MAT Hotel Nafsika vindt de bezoeker een perfect uitgebalanceerde en ontspannen sfeer, met uitstekende faciliteiten en heerlijke huisgemaakte smaken, in een van de mooiste noordelijke buitenwijken van Athene.

 

CHROMA MODE HOTEL

Modern en fris, CHROMA FASHION HOTEL is de ideale plek voor je verblijf als je ervoor kiest om naar het centrum van Chalandri in de noordelijke buitenwijken te komen.

Of je nu op zakenreis bent of op vakantie, het onlangs gerenoveerde hotel is de beste keuze.

 

MIRIVILLI KAMERS & SUITES

MIRIVILL ROOMS & SUITES is ontworpen en gebouwd met een doel om een aangenaam verblijf, verfrissende slaap en een heerlijk huisgemaakt ontbijt te bieden.

Bovendien combineren alle kamers de eenvoud van het minimalisme met het comfort en de ergonomische indeling van moderne technologische faciliteiten om van uw verblijf een mooie en plezierige ervaring te maken.