Τα 14 καλύτερα καταλύματα για επαγγελματικά ταξίδια στην Αθήνα που παρέχουν COCO-MAT ύπνο.

Αν ψάχνετε κατάλυμα για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες στην Αθήνα, η COCO-MAT σας προτείνει
Τα 14 καλύτερα καταλύματα για επαγγελματικά ταξίδια στην Αθήνα που παρέχουν COCO-MAT ύπνο.

Παρακάτω θα βρείτε 14 επιλεγμένα καταλύματα στο κέντρο της Αθήνας και στα Βόρεια προάστια που παρέχουν COCO-MAT ύπνο αλλά και ιδιαίτερες παροχές που θα σας εκπλήξουν θετικά.

Διαμένοντας στην Αθήνα για λίγες ώρες ή μέρες λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών σας, μπορείτε να την απολαύσετε περιορισμένα αλλά επιλεκτικά. Ο προορισμός Αθήνα την δεδομένη στιγμή μπορεί να σας πιέζει χρονικά ή λόγω των συνθηκών όσον αφορά τις ψυχαγωγικές σας δραστηριότητες αλλά για λίγο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο που σας απομένει προγραμματίζοντας με ασφάλεια μία επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο της Ακρόπολης, επιλέγοντας φαγητό από πολύ καλό εστιατόριο για να το απολαύσετε στο δωμάτιό σας ενώ παράλληλα θα μπορείτε να λάβετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του καταλύματος που έχετε επιλέξει για την διαμονή σας.

 

Για περισσότερους προορισμούς με COCO-MAT, επισκεφθείτε τη λίστα ξενοδοχείων που έχουμε συνεργαστεί.

 

ATHENS CHRISTOKOPIDOU RESIDENCE

Το eco-friendly ATHENS CHRISTOKOPIDOU RESIDENCE βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή και πολύ κοντά στο σταθμό του τρένου με απευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια πρωτοποριακή πρόταση για την επόμενη μέρα της διαμονής που έχει ήδη κερδίσει την εκτίμηση των ψαγμένων ταξιδιωτών.

 

NIKI ATHENS HOTEL

Το είναι NIKI ATHENS HOTEL το πρώτο Vegan ξενοδοχείο στo κέντρο της Αθήνας που καλωσορίζει τους επισκέπτες του να απολαύσουν ένα περιβάλλον με κομψή και μοντέρνα αρχιτεκτονική, συνδυάζοντας τα φυσικά υλικά που περιβάλουν τους χώρους και το φαγητό, με τις ηθικές αξίες της αειφορίας και της οικολογίας.

 

ST. BJUR HOTEL & SUITES

Εάν σας αρέσει το διαφορετικό, το καλλιτεχνικό και είστε λάτρεις των vintage πραγμάτων, τo ST. BJUR SUITES είναι η ιδανική περίπτωση για να περιηγηθείτε στα μικρά σοκάκια της περιοχής και να ανακαλύψετε την παλιά εβραϊκή γειτονιά με αντίκες και παλιά καταστήματα αλλά και να απολαύσετε τα σύγχρονα καταστήματα της οδού Ερμού.

 

NICHE

Ένα μέρος ή μια θέση κατάλληλη για ένα άτομο: «Βρήκα τη θέση μου» είναι το όνομα που χαρακτηρίζει το ξενοδοχείο NICHE BOUTIQUE HOTEL. Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και επαναπροσδιορίζει το νόημα της αθηναϊκής φιλοξενίας. Άνεση, αναζωογόνηση πολυτέλεια και ασφάλεια είναι τα στοιχεία που καθορίζουν την φιλοξενία του, με φόντο την Ακρόπολη.

 

ACROPOLIS AMI

Αν σας ταιριάζει το κλασικό στύλ, το ACROPOLIS AMI BOUTIQUE HOTEL, είναι αυτό που ψάχνετε, πλήρως ανακαινισμένο και με υπέροχη θέα από τα δωμάτιά του. Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στους πρόποδες της Ακρόπολης, λίγα λεπτά με τα πόδια από το Μουσείο της Ακρόπολης.

 

KIN ATHENS

Ένα μέρος που μπορείτε να εμπιστευθείτε σίγουρα είναι το ΚΙΝ ATHENS. Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και προσφέρει φιλόξενα διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα που μπορούν να γίνουν το σπίτι σας όταν επισκέπτεστε αυτή την πόλη.

“A Home Away From Home» λοιπόν και καλή σας διαμονή!

 

LOTUS HOTELS GROUP

Athens Lotus, White Lotus, Athens Lotus Apartments, Lotus Center και Lotus INN. Πέντε boutique ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας, έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν. Το LOTUS CENTER μαζί με το Lotus INN βρίσκονται στην πολυσύχναστη περιοχή του Μοναστηρακίου, σε απόσταση 20 μέτρων από τον «διπλό» σταθμό του μετρό και του Ηλεκτρικού. Τα πολυτελή αυτά διαμερίσματα είναι πλήρως ανακαινισμένα από το 2016 και προσφέρουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης. Ένα ειδυλλιακό roof garden με καταπληκτική θέα την Ακρόπολη σας περιμένει να την απολαύσετε

 

A FOR ATHENS

Ένα αγαπημένο μέρος για την διαμονή σας μπορεί να είναι το A FOR ATHENS, ακριβώς δίπλα στο σταθμό Μοναστηράκι του μετρό. Πέντε λεπτά με τα πόδια και βρίσκεστε στις συνοικίες Ψυρρή, Μοναστηράκι και Πλάκα ενώ στο roof garden του μπορείτε να ατενίσετε την θέα της Ακρόπολης.

 

COCO-MAT ATHENS BC | COCO-MAT ATHENS JUMELLE | COCO-MAT HOTEL ATHENS

Τα πάντα στα ξενοδοχεία COCO-MAT εμπνέονται από το αστικό αλλά και το φυσικό περιβάλλον. Εδώ θα ζήσετε μια αυθεντική αθηναϊκή εμπειρία. Κτήρια που παντρεύουν το χθες με το σήμερα, υπηρεσίες που απογειώνουν τη διαμονή και προτάσεις που σας φέρνουν πιο κοντά στην ιστορία και την μοναδικότητα της Αθήνας. Εξερευνήστε, γευτείτε, χαλαρώστε και απολαύστε την πόλη του πολιτισμού και της ομορφιάς. Μιας μοναδικότητας που θα νιώσετε μέσα από την εμπειρία που όλα τα ξενοδοχεία COCO-MAT προσφέρουν!

 

Για όσους ενδιαφέρονται να βρουν διαμονή στα Βόρεια προάστεια της Αθήνας μπορούν να περιηγηθούν στα παρακάτω 2 καταλύματα:

 

COCO-MAT HOTEL NAFSIKA

Το πρώτο ξενοδοχείο που εισήγαγε την έννοια της φιλοξενίας COCO-MAT στην Αθήνα. Καλωσορίσατε στο COCO-MAT Hotel Nafsika στην πανέμορφη Κηφισιά. Συνδυάστε την φυσική ηρεμία της περιοχής με όλες τις μοντέρνες ανέσεις και φυσικά τον τέλειο ύπνο που σας χαρίζουν τα συστήματα ύπνου της COCO-MAT. Στο COCO-MAT Hotel Nafsika, ο επισκέπτης βρίσκει μια απόλυτα ισορροπημένη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, με εξαιρετικές παροχές, νόστιμες γεύσεις, σπιτικό στυλ και απροσποίητη φιλοξενία σε ένα από τα ομορφότερα προάστια της Αθήνας.

 

CHROMA FASHION HOTEL

Μοντέρνο και φρέσκο, το CHROMA FASHION HOTEL είναι ιδανικό για τη διαμονή σας εφόσον επιλέξετε να έρθετε στο κέντρο του Χαλανδρίου. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο είναι η καλύτερη επιλογή.

 

MIRIVILLI ROOMS & SUITES

Το MIRIVILL ROOMS & SUITES είναι σχεδιασμένο και χτισμένο με μοναδικό σκοπό να προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή, αναζωογονητικό ύπνο και νόστιμο σπιτικό πρωινό. Το ξενοδοχείο στο Χαλάνδρι, 2,5χλμ.

από το Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo και 2χλμ. από το Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ αλλά και πολύ κοντά στα νοσοκομεία ιατρικό, Υγεία και Μητέρα.