Τα μαξιλάρια είναι σαν μίνι στρώματα για το κεφάλι και τον αυχένα. Η επιλογή του κατάλληλου μαξιλαριού είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή στρώματος. Ολοκληρώνει την άριστη εμπειρία ύπνου που μας προσφέρει η COCO-MAT ενώ συμβάλλει στην υποστήριξη του σώματος μέσω της ορθαυχενικής αρχής, όπου ο αυχένας και το κεφάλι δεν παρεκκλίνουν από τη φυσική (ορθή) στάση, που έχει το σώμα όταν βρισκόμαστε όρθιοι. 
Φυσικά, ελαστικά, αφράτα, ευπροσάρμοστα. 
Γεμισμένα αποκλειστικά με φυσικά υλικά, όπως νιφάδες φυσικού καουτσούκ, πούπουλα, μαλλί, φύκια.
Όλα τα μαξιλάρια φέρουν βαμβακερή θήκη και ορισμένα είδη διαθέτουν φερμουάρ για εύκολη ρύθμιση του όγκου και επίτευξη της επιθυμητής ελαστικότητας. 
 

Μαξιλάρια για ενήλικες
Μαξιλάρια γεμισμένα με νιφάδες από φυσικό καουτσούκ για ενισχυμένη στήριξη ή με πούπουλα χήνας ή πάπιας που προσφέρουν μια ονειρική αίσθηση απαλότητας και δημιουργούν μια ζεστή φωλιά για το κεφάλι. Επιπλέον, το γέμισμα από αγνό παρθένο μαλλί σας χαλαρώνει με τις υποαλλεργικές του ιδιότητες. 
Η επιλογή είναι δική σας!
Μαξιλάρια για παιδιά
Τα παιδικά μας μαξιλάρια προσφέρουν σωστή στήριξη και εξαιρετική αφράτη αίσθηση, όπως ακριβώς το θέλουν τα παιδιά. Διατίθενται σε δύο τύπους: γεμισμένα με λεπτό πούπουλο χήνας ή αγνό παρθένο μαλλί.