Σύστημα ύπνου

Τρίτων

29 στρώσεις φυσικών υλικών, για απόλυτη στήριξη

Σχεδιασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, το κρεβάτι Tρίτων διαθέτει 29 στρώσεις φυσικών υλικών, που εξασφαλίζουν απόλυτη στήριξη, ανεξάρτητα από το βάρος σας.

Η ομορφιά του κρεβατιού Tρίτων έγκειται στην ικανότητά του να κατανέμει την πίεση με διαφορετικό τρόπο σε όλες τις περιοχές του σώματός σας, έτσι ώστε κάθε μέρος του να λαμβάνει το τέλειο επίπεδο υποστήριξης, επιτρέποντας σε όλα τα μέρη του σώματος να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν. Η ανακούφιση που προσφέρει από την πίεση είναι ζωτικής σημασίας για έναν υγιή ύπνο και προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ύπνου, προωθώντας τη βέλτιστη χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Αυτό το μοναδικό κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από τρία βασικά συστατικά.
- Ο θεμέλιος λίθος είναι η βάση κρεβατιού Tρίτων, μέσα στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται η αμέταλλη ergo-base (εργονομική βάση). 
Εξασφαλίζει τη βέλτιστη κατανομή του βάρους του σώματός σας, καθώς είναι κατασκευασμένη με ακρίβεια και για να έχει διάρκεια! 
- Το δεύτερο συστατικό είναι το στρώμα Πρωτέας, το οποίο λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με τη βάση Tρίτων, για να παρέχει την απόλυτη στήριξη για μια πραγματικά χαλαρή αίσθηση και έναν ξεκούραστο ύπνο.
- Αυτό τον αξιοσημείωτο συνδυασμό των τριών βασικών συστατικών, συμπληρώνει το ανώστρωμα Θάλασσα, το οποίο αγκαλιάζει το σώμα σας, παρέχοντας ένα επιπλέον στρώμα απαλότητας και στήριξης, που σας δημιουργεί την αίσθηση ότι κοιμάστε στα σύννεφα.

Το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από πλεκτό βαμβακερό ύφασμα και προσφέρει ένα απολαυστικό μείγμα απαλότητας και πολυτέλειας.
 

Πληροφορίες προϊόντος

- Το απόλυτο κρεβάτι Tρίτων είναι εντελώς αμέταλλο. 
- Το διπλό κρεβάτι αποτελείται από δύο μεμονωμένες βάσεις μονών κρεβατιών, οι οποίες ενώνονται μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές σύστημα σύνδεσης.
- Το κάλυμμα από 100% βαμβάκι διατίθεται σε 2 χρώματα, off white και γκρι
- Έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 2 τύπων ποδιών ή τροχών. 

Υλικά

- Το φυσικό καουτσούκ παρέχει μεγαλύτερη ελαστικότητα, ενώ τα λιγότερο εύκαμπτα υλικά, όπως ο κοκοφοίνικας, ο κάκτος και η αλογότριχα, εξασφαλίζουν την απαραίτητη σταθερότητα και παράλληλα ρυθμίζουν την υγρασία.

- Στη βάση του κρεβατοστρώματος τοποθετείται πλαίσιο από μασίφ ξυλεία δρυός, που προστατεύει στο κάτω μέρος, το τελείωμα του υφάσματος και ισχυροποιεί την ανθεκτικότητα της βάσης.

- Το ιδιαίτερα πολυτελούς εμφάνισης και ραφής εξωτερικό κάλυμμα φτιάχνεται από υψηλής ποιότητας καπιτοναρισμένο βαμβάκι. Η ειδική τεχνική ύφανσης που χρησιμοποιείται χαρίζει στο κάλυμμα απαλή υφή και προσφέρει μια αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας.

Διαστάσεις

Συνολικό ύψος: 73 εκ. (χωρίς πόδια ή ρόδες)


Διατίθεται σε όλα τα μεγέθη.
 

Consists of

Βάση κρεβατιού Τρίτων
Πρωτέας
Ανώστρωμα Θάλασσα