Σε συνδυασμό με την καινοτόμο ergo base (εργονομική βάση), οι βάσεις των κρεβατιών της COCO-MAT παρέχουν απαράμιλλη στήριξη και κατανέμουν το βάρος του σώματός σας, ώστε να απολαμβάνετε μια πραγματικά άνετη εμπειρία ύπνου. Μπορούν επίσης να συνδυαστούν με οποιοδήποτε στρώμα επιλέξετε.
Μια διπλή βάση κρεβατιού αποτελείται από 2 μονές, οι οποίες ενώνονται μεταξύ τους με ένα ασφαλές σύστημα σύνδεσης.
Αυτή η κατασκευή επιτρέπει σε δύο άτομα να κοιμούνται αρμονικά, επιτρέποντας την ανεξάρτητη μετακίνηση χωρίς να ενοχλεί ο ένας τον άλλον. Επιπλέον, είναι εύκολη στη συντήρηση και τη μεταφορά.

Βάση κρεβατιού Πύρρος
Ο τρόπος που αρθρώνονται τα υλικά που περιέχει, εξασφαλίζει τέλεια ελαστικότητα και απαράμιλλη στήριξη, για κάθε σωματότυπο. Στη βάση του τοποθετείται η εργονομική βάση , που απορροφά κραδασμούς και πίεση. Τα θαλάσσια φύκια, ανάμεσα στον ελαστικοποιημένο κοκοφοίνικα και το φυσικό καουτσούκ, απελευθερώνουν ιώδιο, που είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στο αναπνευστικό σύστημα.
Βάση κρεβατιού Τρίτων
Η κορωνίδα της COCO-MAT: Σχεδιασμένη με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, η βάση κρεβατιού Tρίτων διαθέτει 13 στρώσεις φυσικών υλικών που εξασφαλίζουν απόλυτη στήριξη, ανεξάρτητα από το βάρος σας.
Βάση κρεβατιού Πυθαγόρας
Πολυδιάστατος, υπερφυής, χαρισματικός. Ένα κρεβάτι που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε σώματος, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές απόδοσης. Η ορθοσωματική αρχή στην κορυφαία εφαρμογή της!
Βάση κρεβατιού Αίας
Κρεβάτι και στρώμα γίνονται ένα. 
Ο ελαστικοποιημένος κοκοφοίνικας, το φυσικό καουτσούκ και η αλογότριχα τοποθετούνται πάνω στην ergo base, συνθέτοντας ένα κρεβατόστρωμα μέτριας ελαστικότητας, ικανό να προσφέρει σωστή υποστήριξη σε κάθε τύπο σώματος.
Βάση κρεβατιού Κούρος
Η βάση κρεβατιού Κούρος είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο πεύκου. Το κάλυμμα της βάσης είναι από οργανικό βαμβάκι, καπιτοναρισμένο με αγνό παρθένο μαλλί. Η βάση Κούρος κατασκευάζεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να εξασφαλίζει τον τέλειο αερισμό του στρώματος και την ορθή στήριξή του.
Στη διπλή διάσταση, η βάση αποτελείται από δύο ενωμένα τεμάχια. 
Βάση κρεβατιού Ορέστης
Η βάση κρεβατιού Ορέστης είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο πεύκου, ελαστικοποιημένο κοκοφοίνικα και φυσικό καουτσούκ. Ενισχύει την απόδοση κάθε τύπου στρώματος, χάρη στην ελαστικότητά της. Το κάλυμμα της βάσης είναι από οργανικό βαμβάκι, καπιτοναρισμένο με αγνό μαλλί.
Βάση κρεβατιού Τηλέμαχος
Διαχρονικός, λιτός και κομψός σχεδιασμός,  που διατηρεί αναλλοίωτη την αισθητική του αξία. . Ο σχεδιασμός του σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το ύφος που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα, καθώς το περιμετρικό πλαίσιο του κρεβατιού μπορεί να είναι εμφανές ή όχι.
Βάση κρεβατιού Άρτεμις
Μασίφ ξύλο δρυός, με έντονες σχεδιαστικές γραμμές και λιτή φόρμα για ένα ιδιαίτερα κομψό αποτέλεσμα. Το κρεβάτι Άρτεμις συνδυάζει τη ζεστασιά του φυσικού χρώματος του ξύλου και τις απέριττες, δυναμικές γραμμές.