Στρώματα

Σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν χαλαρωτικό, άνετο ύπνο, τα στρώματά μας είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά.

Μελιώρα

Το στρώμα Μελιώρα αποτελεί το πρώτο μας plant-based στρώμα της COCO-MAT, καθιστώντας το μια άκρως βιώσιμη επιλογή. Προσφέρει απαράμιλλη άνεση και μία υγιεινή λύση στον ύπνο, χωρίς συμβιβασμούς.

Πρωτέας

Δώδεκα στρώματα φυσικών υλικών που συνδυάζονται επιδέξια, συνθέτουν το στρώμα Πρωτέας. Ένα εξαιρετικό στρώμα, κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους, που προσφέρει ιδανική στήριξη και άνεση. 

Επίκουρος

Ένα ιδιαίτερα καινοτόμο προϊόν της COCO-MAT, αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και μελέτης, ο Επίκουρος διαθέτει τρία διαφορετικά μικρο-στρώματα, τα οποία μας προσφέρουν πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς στήριξης, ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος μας.

Άτλας

Απαράμιλλη ελαστικότητα και στήριξη για ξεκούραστο ύπνο. Η δομή του επιτρέπει την επιλογή του βαθμού ελαστικότητας και εγγυάται την καλύτερη δυνατή στήριξη του σώματος. 

Νεφέλη

Το στρώμα Νεφέλη διαθέτει απόλυτη συμμετρία στη διάταξη των υλικών, δημιουργώντας ένα λιγότερο ελαστικό στρώμα κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους.

Περσέας
Γνωρίστε τον Περσέα, το τελευταίο μας αριστούργημα. Ο προσεγμένος σχεδιασμός του προσφέρει μια τέλεια αρμονία υποστήριξης, διαπνοής και αντικραδασμικής προστασίας.
Αφροδίτη

Ελαφρύ, ευάερο, ευέλικτο και εκπληκτικό. Λόγω του μέτριου πάχους του, το στρώμα Αφροδίτη συνιστάται για ελαφρύτερα σώματα, όπως των γυναικών ή των εφήβων. Ιδανικό για πτυσσόμενα/ανακλινόμενα κρεβάτια, χάρη στην έντονη ευκαμψία του.

Ηρακλής

Στρώμα με απλό χαρακτήρα που συνιστάται κυρίως για παιδιά και για όσους δεν χρειάζονται ενισχυμένη στήριξη.