Η φιλοσοφία μας

Κάθε μας ενέργεια στοχεύει σε έναν μεγαλύτερο σκοπό: τον ειρηνικό ύπνο.

Η ορθοσωματική αρχή

Βασισμένοι στην αρχή ότι το σώμα μας γνωρίζει καλύτερα τι είναι σωστό γι' αυτό, έχουμε αναπτύξει αμέταλλα στρώματα που προσαρμόζονται άριστα στις ανάγκες του κάθε σώματος ανεξαρτήτως σωματότυπου.

Πολλαπλά επίπεδα φυσικών υλικών συνυπάρχουν μέσα σε κάθε προϊόν χωρίς τη χρήση μεταλλικών ελατηρίων. Τα λιγότερο ελαστικά επίπεδα από ελαστικοποιημένο κοκοφοίνικα υποστηρίζουν το σώμα, ενώ τα πιο ελαστικά επίπεδα από φυσικό καουτσούκ αγκαλιάζουν την κάθε καμπύλη του σώματος και ακολουθούν το σχήμα του. Έτσι, αντί να υποχρεώνεται το σώμα να προσαρμοστεί στο στρώμα, το στρώμα ¨διαβάζει¨ το σώμα και το υποστηρίζει ανάλογα. Αυτή είναι η ορθοσωματική αρχή. 

Γνωρίστε την Εργονομική Βάση

Βήμα-βήμα, αφιερώνουμε αμέτρητες ώρες για να κατασκευάσουμε κάθε ergo-base με το χέρι και να την τοποθετήσουμε μέσα στα στρώματα-κρεβάτια.

Η εργονομική βάση είναι μια καινοτομική δημιουργία που έχει σχεδιαστεί με στόχο να αναβαθμίσει την εμπειρία του ύπνου σας. Προσφέρει την αίσθηση του ¨απύθμενου¨ απορροφώντας και την πιο ελάχιστη μετατόπιση βάρους. Προσφέρει μέγιστη ελαστικότητα, επιτρέπει την κυκλοφορία και τη ροή του αέρα και παρέχει ίση υποστήριξη και κατανομή βάρους. Βήμα βήμα , αφιερώνουμε αμέτρητες ώρες για να φτιάξουμε με το χέρι την εργονομική βάση και να την τοποθετήσουμε μέσα στα κρεβατοστρώματα. Αποτελείται απο εύκαμπτες σανίδες απο ξύλο ευκαλύπτου, οι οποίες στηρίζονται σε τρία ρολλά απο φυσικό καουτσούκ. Κάθε σανίδα είναι προσεκτικά τοποθετημένη μεσα σε υφασμάτινη θήκη.

Aμέταλλος ύπνος

Βιώστε τα οφέλη του.

Δημιουργούμε χειροποίητα προϊόντα ύπνου χωρίς ελατήρια με στόχο να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία ύπνου. Τα φυσικά υλικά παρέχουν μια ολοκληρωμένη και ισομετρική στήριξη στο σώμα και είναι αθόρυβα στη χρήση. Επιπλέον, οι φυσικές τους ιδιότητες για ελαστικότητα και άμεση επαναφορά στο αρχικό σχήμα τους προσδίδουν μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο.