Σχετικά με εμάς

Προσφέρουμε ονειρικό ύπνο.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Όταν ιδρύσαμε την COCO-MAT το 1989, μοιραστήκαμε ένα κοινό όνειρο: να προσφέρουμε ευτυχισμένο ύπνο σε κάθε άτομο που κοιμάται στα κρεβάτια, τα μαξιλάρια και τα στρώματά μας.

Χρησιμοποιώντας τη σοφία της Φύσης ως οδηγό και πηγή έμπνευσης, δημιουργήσαμε καινοτόμα προϊόντα και έπιπλα σπιτιού, κατασκευασμένα με φυσικά υλικά.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΕΥΘΎΝΗ

Κάθε μας ενέργεια στοχεύει σε έναν μεγαλύτερο σκοπό: τον ειρηνικό ύπνο. Για να το πετύχουμε αυτό, δεν αρκεί απλώς να κατασκευάζουμε τα καλύτερα προϊόντα ύπνου στον κόσμο.

Και εμείς πρέπει να κοιμόμαστε με καθαρή συνείδηση. Γι' αυτό συμμετέχουμε ενεργά στην υποστήριξη μη κυβερνητικών οργανώσεων και στη συνεισφορά στις τοπικές κοινότητες.

ΌΧΙ COCO-MAT ΑΛΛΆ...

Οποιοσδήποτε μπορεί να σας πει ότι ο καλός ύπνος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορείτε να κάνετε για την ευημερία σας από το να είστε απλά υγιής. Πάνω απ’ όλα να είστε χαρούμενοι!

Η COCO-MAT υιοθετεί έναν τρόπο ζωής που βασίζεται στις απλές αξίες της που μπορούν να κάνουν τη κάθε ημέρα λίγο πιο χαρούμενη: ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, φιλοξενία.

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες που έχουμε δημιουργήσει για εσάς βασισμένες στη φιλοσοφία μας!