Περί ύπνου. | Ύπνος στις διακοπές: Η σημασία του καλού ύπνου σε ένα ξενοδοχείο

Ο ύπνος καταλαμβάνει περίπου το 1/3 του συνολικού χρόνου ζωής μας κι αυτό συμβαίνει διότι είναι απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Συχνά κατά τη διάρκεια των διακοπών, η ομαλότητα του ύπνου μας διαταράσσεται λόγω διάφορων παραγόντων, με έναν από τους κυριότερους να είναι η αλλαγή περιβάλλοντος.

Ο καλύτερος ύπνος στις διακοπές σας είναι COCO-MAT

Ο καλός ύπνος τόσο στην καθημερινότητα, όσο και κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, είναι μείζονος σημασίας, καθώς ο ύπνος είναι ο τρόπος «φόρτισης» του οργανισμού και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το ξεκίνημα της επόμενης ημέρας, αν όχι όλη την ημέρα στο σύνολό της, τόσο αν πρόκειται για τις διακοπές μας, όσο κι αν πρόκειται για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, όπου πρέπει να είμαστε συνεπείς στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις.

Στην COCO-MAT, λαμβάνοντας υπ’ όψη όλα τα παραπάνω, έχουμε επενδύσει στο να προσφέρουμε ποιοτικό ύπνο στους επισκέπτες των ξενοδοχείων μας, αλλά και των ξενοδοχείων που συνεργαζόμαστε προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κοιμηθούν «σαν στο σπίτι τους», σε ένα από τα συστήματα ύπνου μας. Άλλωστε, πιστεύουμε ότι σπίτι είναι όπου είναι το κρεβάτι μας.

Custom-made εμπειρία ύπνου

Έχοντας ως βάση αυτή τη φιλοσοφία, έχουμε δημιουργήσει ένα νέο τρόπο λειτουργίας των ξενοδοχείων μας, μέσα από τον οποίο ο φιλοξενούμενός μας μπορεί να επιλέξει το σύστημα ύπνου στο οποίο θα κοιμηθεί, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του, διαλέγοντας τόσο το στρώμα όσο και το μαξιλάρι του, μέσα από τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που αυτή η custom-made προσέγγιση μάς έβαλε στην πρόσφατη λίστα της βρετανικής Guardian με τα «25 καλύτερα μέρη για διαμονή στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά».

Φυσικά, δίνουμε σημασία σε ό,τι μπορεί να απογειώσει την εμπειρία ύπνου των επισκεπτών μας, παρέχοντας δωμάτια εξοπλισμένα με λευκά είδη, πετσέτες, μπουρνούζια και amenities της εταιρίας, που θα βοηθήσουν τους επισκέπτες μας να χαλαρώσουν και να απολαύσουν έναν ονειρώδη ύπνο που θα θέλουν να επαναλάβουν ξανά και ξανά... ακόμα και στο σπίτι.

Από το ξενοδοχείο στο σπίτι σας

Η εμπειρία ύπνου σε ένα από τα ξενοδοχεία μας μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας, αφού υπάρχει η δυνατότητα αγοράς όλων των προϊόντων ύπνου που θα έχετε απολαύσει κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Η διαδικασία αυτή είναι ένα πρωτότυπο sleep test, αφού έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το σύστημα της επιλογής σας, σε κανονικές συνθήκες ύπνου, έτσι ώστε να καταλήξετε σε αυτό που σας ικανοποιεί πλήρως. Με τον τρόπο αυτό κάνουμε τη διαμονή σας πραγματικά αξέχαστη, αφού δημιουργούμε μια απόλυτα tailor-made εμπειρία φιλοξενίας.

Γιώργος Περτέσης