ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

1+1 ΔΩΡΟ

Με κάθε online αγορά μιας κουβέρτας Βερόνικα, σας κάνουμε ΔΩΡΟ μια επιπλέον (σε ίδια ή μικρότερη διάσταση). ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά την παραγγελία σας, παρακαλούμε γράψτε μας στα σχόλια το επιθυμητό μέγεθος και το χρώμα για την κουβέρτα που θα παραλάβετε ως δώρο.