Ύπνος πολλών επιπέδων

Δημιουργήστε το δικό σας κρεβάτι!

                                                                                        

Παρουσιάζουμε την καινοτόμο ιδέα του κρεβατιού τεσσάρων στρωμάτων. 
Πολλαπλά στρώματα για μεγαλύτερη στήριξη σε κάθε σημείο του σώματος, περισσότερη άνεση και επομένως μια μοναδική εμπειρία ύπνου.
Ένας προσαρμόσιμος συνδυασμός που αποτελείται από τέσσερα βασικά συστατικά, τη βάση του κρεβατιού, το στρώμα, το ανώστρωμα και το άνω ανώστρωμα, όπου το καθένα υποστηρίζει ένα διαφορετικό μέρος του ανθρώπινου σώματος.

Με αυτή τη μοναδική ιδέα έχετε την ευελιξία να δημιουργήσετε το δικό σας κρεβάτι, να επιλέξετε και να συνδυάσετε αυτά τα τέσσερα μέρη σύμφωνα με τις ατομικές σας ανάγκες.
Εξατομικεύοντας τον συνδυασμό του κρεβατιού σας, μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο περιβάλλον ύπνου που ταιριάζει στο σώμα σας, τις συνήθειες ύπνου και τις προτιμήσεις σας.
Ζήστε τη διαφορά ενός κρεβατιού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς!
 

 

Βάση κρεβατιού: Ο ακρογωνιαίος λίθος που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το ιδανικό σύστημα ύπνου χωρίς ελατήρια και θα σας προσφέρει ποιοτικό ύπνο. Η βάση του κρεβατιού υποστηρίζει το κύριο βάρος του σώματος, αφήνοντας το στρώμα να υποστηρίξει τις ελαφρύτερες περιοχές του. Η εργονομική βάση (ergo-base) είναι μία απολύτως χειροποίητη κατασκευή που αποτελείται από πήχεις οξιάς που διασταυρώνονται καθέτως με δοκούς φυσικού καουτσούκ και στηρίζει το κυρίως βάρος του σώματος. Καθιστά τη βάση του κρεβατιού "απύθμενη" και εξασφαλίζει μέγιστη ελαστικότητα, ισομετρική υποστήριξη και τέλεια κυκλοφορία του αέρα.

Στρώμα: Το στρώμα έρχεται να συμπληρώσει τη βάση του κρεβατιού και να βοηθήσει στην ομοιόμορφη κατανομή του βάρους. Χωρίς ελατήρια, με εσωτερικό από πολλαπλά στρώματα φυσικών υλικών, υπόσχεται τον τέλειο συνδυασμό στήριξης και ελαστικότητας. Ικανό να απορροφήσει ομοιόμορφα το βάρος, επιτρέποντας στο σώμα να χαλαρώσει και να απολαύσει μια απόλυτη εμπειρία ύπνου.

Ανώστρωμα: Το ανώστρωμα απορροφά την πίεση των ελαφρύτερων μερών του σώματος, αγκαλιάζοντας κάθε καμπύλη και τελειοποιώντας την ήδη υπάρχουσα στήριξη της βάσης του κρεβατιού και του στρώματος. Προσθέτει επιπλέον ύψος στο κρεβάτι και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, ενώ παράλληλα προστατεύει το στρώμα από τη φυσιολογική φθορά. Φυσικό καουτσούκ, θαλάσσια φύκια, και αγνό βαμβάκι συνθέτουν τα ανωστρώματά μας. 

Άνω ανώστρωμα: Το άνω ανώστρωμα είναι το λεπτότερο από τα τέσσερα στρώματα , προσθέτοντας μια νότα πολυτελούς αίσθησης αγκαλιάζοντας ακόμη και την παραμικρή καμπύλη του σώματός σας. Πούπουλο χήνας ή παρθένο μαλλί, προσφέρουν  την αίσθηση ότι "κοιμάστε στα σύννεφα".
 

 

Όλες οι στρώσεις μαζί συντονίζονται αρμονικά για να προσφέρουν χαλάρωση και μοναδικό ύπνο από το κεφάλι μέχρι τα κάτω άκρα.