Ο όμιλος COCO-MAT

Υπηρεσίες πλυντηρίου & μίσθωσης ρούχων για ξενοδοχεία

Η COCO-MAT έχει φροντίσει για το πλύσιμο των ρούχων και των κλινοσκεπασμάτων του ξενοδοχείου σας σε συνεργασία με την Spick and Span, η οποία διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα που συμμορφώνεται πλήρως με τις οδηγίες διαχείρισης ρούχων του KEELPNO.

Ποδήλατο COCO-MAT

Μια νέα premium υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στους επισκέπτες σας κατά τη διάρκεια της διαμονής τους είναι η ενοικίαση ξύλινων ποδηλάτων.

Zealots

Εξοπλίστε το ξενοδοχείο σας με τη νέα σειρά φυσικών προϊόντων προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς, Zealots of Nature.

Ξενοδοχεία COCO-MAT

Ανακαλύψτε την επιτομή της πολυτέλειας του ύπνου στα ξενοδοχεία COCO-MAT. Ζήστε την απαράμιλλη άνεση με τα συστήματα ύπνου που φέρουν την υπογραφή μας, σχεδιασμένα προσεκτικά για να εξασφαλίσουν μια ξεκούραστη και αναζωογονητική διαμονή.

COCO-MAT Farms

Ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικά βότανα και φυσικά φυτικά εκχυλίσματα, όλα προερχόμενα από την ελληνική φύση και σε συνδυασμούς από παλιές συνταγές με μακρά ιστορία, είναι η ουσία των Zealots of Nature. Μια μάρκα αφιερωμένη στη φύση που προσπαθεί να αντλήσει όλες τις ευεργετικές της ιδιότητες και να τις προσφέρει μέσα από τα προϊόντα της.
Μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο με μοναδικά αρώματα που στόχο έχουν να σας κάνουν να νιώθετε όμορφα και ασφαλείς.