Σύστημα ύπνου

Πυθαγόρας

Πυθαγόρας, το κρεβάτι που προσαρμόζεται.


Αυτό το πολυτελές κρεβάτι είναι "όλα τα κρεβάτια σε ένα".
 

 

Είμαστε όλοι μοναδικοί και κανείς δεν είναι ίδιος. Ορισμένα σώματα χρειάζονται περισσότερη στήριξη στη μέση, ενώ άλλα μπορεί να χρειάζονται επιπλέον στήριξη στους ώμους.
Παράγοντες όπως το σωματικό βάρος, η θέση ύπνου (αν είναι στην κοιλιά, στο πλάι ή στην πλάτη) και οι προσωπικές προτιμήσεις ύπνου μπορούν επίσης να επηρεάσουν την υποστήριξη που χρειάζεται το σώμα σας.
Επιπλέον, οι προτιμήσεις ύπνου μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου λόγω εγκυμοσύνης, αυξομειώσεων του βάρους, ενός νέου συντρόφου ή εξελισσόμενων συνηθειών ύπνου. Το πιθανότερο είναι ότι και ο σύντροφός σας έχει διαφορετικές προτιμήσεις ύπνου, γεγονός που καθιστά τις μοναδικές , εξατομικευμένες λύσεις ύπνου ακόμη πιο σημαντικές.

Το προσαρμόσιμο κρεβάτι Πυθαγόρας αποτελείται από 2 στοιχεία, την πλήρως προσαρμόσιμη βάση κρεβατιού Πυθαγόρας και το πολυτελές ανώστρωμα Θάλασσα, την τελική πινελιά που αναβαθμίζει την άνεσή σας. 
 

 

- Η βάση κρεβατιού Πυθαγόρας περιλαμβάνει τρία μικροστρώματα διαφορετικής ελαστικότητας που μπορούν να αναδιατάσσονται ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον σωματότυπό σας και στις προτιμήσεις σας στον ύπνο.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναδιατάξετε τα μικροστρώματα στο εσωτερικό του κρεβατιού, ώστε να αισθάνεστε την πλήρη στήριξη του σώματός σας και να απολαμβάνετε έναν αναζωογονητικό ύπνο για πολλά χρόνια.
- Ο πυρήνας αυτού του κρεβατιού είναι η ergo base (εργονομική βάση), η οποία ακολουθεί κάθε κίνηση του σώματος και απορροφά αποτελεσματικά τους κραδασμούς για μια αδιατάρακτη μοναδική εμπειρία ύπνου.
Μια πραγματικά βιώσιμη ιδέα, κατάλληλη για κάθε μοναδικό σώμα.
- Το ανώστρωμα Θάλασσα, από φυσικό καουτσούκ , υποστηρίζει όλο το μήκος της σπονδυλικής στήλης.
 

Πληροφορίες προϊόντος

- Το πολυτελές προσαρμόσιμο κρεβάτι Πυθαγόρας είναι πλήρως απαλλαγμένο από μεταλλικά στοιχεία . 
- Το διπλό κρεβάτι αποτελείται από δύο μεμονωμένες βάσεις μονών κρεβατιών, οι οποίες ενώνονται μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές σύστημα σύνδεσης.
- Το φερμουάρ σας επιτρέπει να ανοίξετε το κρεβάτι και να αναδιατάξετε τα μικροστρώματα.
- Το πλεκτό κάλυμμα από 100% βαμβάκι (διαθέσιμο σε 2 χρώματα, off white και γκρι) παρέχει μια απαλή και πολυτελή αίσθηση
- Έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 2 τύπων ποδιών ή τροχών.
 

Υλικά

- Το φυσικό καουτσούκ παρέχει μεγαλύτερη ελαστικότητα, ενώ τα λιγότερο εύκαμπτα υλικά, όπως ο κοκοφοίνικας, ο κάκτος και η αλογότριχα, εξασφαλίζουν την απαραίτητη σταθερότητα και παράλληλα ρυθμίζουν την υγρασία.

- Στη βάση του κρεβατοστρώματος τοποθετείται πλαίσιο από μασίφ ξυλεία δρυός, που προστατεύει στο κάτω μέρος, το τελείωμα του υφάσματος και ισχυροποιεί την ανθεκτικότητα της βάσης

- Το ιδιαίτερα πολυτελούς εμφάνισης και ραφής εξωτερικό κάλυμμα φτιάχνεται από υψηλής ποιότητας καπιτοναρισμένο βαμβάκι. Η ειδική τεχνική ύφανσης που χρησιμοποιείται χαρίζει στο κάλυμμα απαλή υφή και προσφέρει μια αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας.
 

Διαστάσεις

Συνολικό ύψος: 56cm (χωρίς πόδια ή ρόδες)
Διατίθεται σε όλα τα μεγέθη.

Consists of

Ανώστρωμα Θάλασσα
Kρεβατόστρωμα Πυθαγόρας