Η φιλοσοφία μας

Κάθε μας ενέργεια στοχεύει σε έναν μεγαλύτερο σκοπό: τον ειρηνικό ύπνο.

Η ορθοσωματική αρχή

Βασισμένο στην αρχή ότι το σώμα μας γνωρίζει καλύτερα τι είναι σωστό για αυτό, έχουμε αναπτύξει αμέταλα στρώματα που προσαρμόζονται άριστα στις ανάγκες του κάθε σώματος ανεξαρτήτου σωματότυπου.

Πολλαπλά επίπεδα φυσικών υλικών συνυπάρχουν μέσα σε κάθε προϊόν χωρίς τη χρήση μεταλικών ελατηρίων. Τα λιγότερο ελαστικά επίπεδα απο ελαστικοποιημένο κοκοφοίνικα υποστηρίζουν το σώμα, ενώ τα πιο ελαστικά επίπεδα απο φυσικό καουτσούκ αγκαλιάζουν την κάθε καμπύλη του σώματος και ακολουθούν το σχήμα του. Ετσι, αντί να υποχρεώνεται το σώμα να προσαρμοστεί στο στρώμα, το στρώμα ¨διαβάζει¨το σώμα και το υποστηρίζει ανάλογα. Αυτή ειναι η ορθοσωματική αρχή. 

Γνωρίστε την Εργονομική Βάση

Βήμα-βήμα, αφιερώνουμε αμέτρητες ώρες για να κατασκευάσουμε κάθε βάση ergo με το χέρι και να την τοποθετήσουμε μέσα στα στρώματα-κρεβάτια.

Η εργονομική βάση είναι μια καινοτομική δημιουργία που έχει σχεδιαστεί με στόχο να αναβαθμίσει την εμπειρία του ύπνου σας. Προσφέρει την αίσθηση του ¨απύθμενου¨ απορροφώντας και την πιο ελάχιστη μετατόπιση βάρους. Προσφέρει μέγιστη ελαστικότητα, επιτρέπει την κυκλοφορία και τη ροή του αέρα και παρέχει ίση υποστήριξη και κατανομή βάρους. Βήμα βήμα , αφιερώνουμε αμέτρητες ώρες για να φτιάξουμε με το χέρι την εργονομική βάση και να την τοποθετήσουμε μέσα στα κρεβατοστρώματα. Αποτελείται απο εύκαμπτες σανίδες απο ξύλο ευκαλύπτου, οι οποίες στηρίζονται σε τρία ρολλά απο φυσικό καουτσούκ. Κάθε σανίδα είναι προσεκτικά τοποθετημένη μεσα σε υφασμάτινη θήκη.

Aμέταλος ύπνος

Βιώστε τα οφέλη του.

Δημιουργούμε χειροποίητα προιόντα ύπνου  χωρίς ελατήρια με στόχο να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία ύπνου.Τα φυσικά υλικά παρέχουν μια ολοκληρωμένη και ισομετρική στήριξη στο σώμα και είναι αθόρυβα στη χρήση. Επιπλέον, οι φυσικές τους ιδιότητες για ελαστικότηα και άμεση επαναφορά στο αρχικό σχήμα τους προσδίδουν μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο.