Εορταστικές Προτάσεις Δώρων από την COCO-MAT

Καθώς η εορταστική περίοδος πλησιάζει, ανακαλύψτε τις προτάσεις δώρων που έχουμε επιλέξει και προσθέστε μια νότα από τη μαγεία της COCO-MAT στην εορταστική ατμόσφαιρα. 

Έχει έρθει πλέον αυτή η εποχή, που όλες και όλοι μας ψάχνουμε ιδέες για τα δώρα τα οποία θα δώσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Αν νιώθετε ότι έχετε εξαντλήσει όλες τις επιλογές, σας έχουμε ετοιμάσει δημιουργικές προτάσεις, για να σας δώσουμε την απαραίτητη έμπνευση!

Ξεκινήστε σήμερα τις αγορές των δώρων σας, χρησιμοποιώντας τον οδηγό δώρων από την COCO-MAT:

1. Σετ Σεντόνια

Αναβαθμίστε την κρεβατοκάμαρά τους επιλέγοντας είδη από τη συλλογή ‘Αριάννα’. Η γήινη χρωματική παλέτα που συνθέτουν τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες ‘Αριάννα’, χαρίζουν ζεστασιά και χαρακτήρα στο χώρο. Το ύφασμά τους είναι κατασκευασμένο από 100% οργανικό βαμβάκι, προσφέροντας μια υπέροχη αίσθηση απαλότητας στο δέρμα. 

Τι τα κάνει ξεχωριστά: Ευρεία γκάμα χρωμάτων και μακό πλέξη που τα καθιστά πολύ εύκολα στη χρήση, καθώς δε χρειάζονται σιδέρωμα!

2. Μαξιλάρι

Η επιλογή του κατάλληλου μαξιλαριού είναι εξίσου σημαντική με αυτή ενός στρώματος. Ο ύπνος πρέπει να είναι αδιάλειπτος, ξεκούραστος και κυρίως ποιοτικός. Για τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, που γνωρίζετε τις εξατομικευμένες προτιμήσεις ύπνου τους, χαρίστε τους το δώρο της άνεσης, κατασκευασμένο φυσικά, με υψηλής ποιότητας συστατικά. 

Διαβάστε εδώ: Πώς να επιλέξετε το σωστό μαξιλάρι | COCO-MAT 

3. Σετ Πετσέτες

Πετσέτες μπάνιου και πετσέτες χεριών αποτελούν ένα από τα καλύτερα δώρα, ειδικά αν πρόκειται για υψηλής ποιότητας. Χαρίστε την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας με τη συλλογή ‘Κασσιόπη’. Κατασκευασμένη από 100% υψηλής ποιότητας βαμβάκι, αυτές οι πετσέτες, προσφέρουν απαράμιλλη απαλότητα και απορροφητικότητα. 

Τι τις κάνει ξεχωριστές: Σχεδιασμένες από υψηλής ποιότητας βαμβάκι και διατίθεται σε πολλά χρώματα.

4. Μπουρνούζι

Το μπουρνούζι, είναι η τέλεια αγκαλιά μετά από ένα απολαυστικό ντους! Προσθέστε πολυτέλεια και άνεση μετά το μπάνιο τους, επιλέγοντας το μπουρνούζι ‘Κασσιόπη’! Κατασκευασμένο από 100% μακριές ίνες εκλεκτής ποιότητας βαμβακιού, είναι απαλό, απορροφητικό και διαθέσιμο σε πολλά μοντέρνα χρώματα.

Tι το κάνει ξεχωριστό: Η εξαιρετικά απαλή αίσθηση που χαρίζει στο δέρμα και η απίστευτη απορροφητικότητά του.

5. Πιτζάμες

Σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση, όπως υποδηλώνει το όνομά της, η σειρά sleepwear ‘Anesi’, τυλίγει το σώμα σας απαλά, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να κινείστε ελεύθερα στον ύπνο σας. Η σειρά Sleepwear Anesi θα δώσει την τελευταία πινελιά στη βραδινή τους χαλάρωση, χαρίζοντάς τους μια ολοκληρωτική εμπειρία ύπνου.

Tι την κάνει ξεχωριστή: Η απαλή αίσθηση των ρούχων στο σώμα, τα καθιστά ιδανική επιλογή για τον ύπνο αλλά και για άνετες στιγμές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στο σπίτι.

6. Προϊόντα Περιποίησης ‘Zealots of nature’

Αυτές τις γιορτές, επιλέξτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα φυσικά προϊόντα της Zealots of Nature. Βρείτε υπέροχα σετ περιποίησης με μοναδικές επιλογές και αποτελεσματικούς συνδυασμούς προϊόντων. Ανάμεσά τους, σίγουρα θα βρείτε ένα δώρο που θα λατρέψετε, με μοναδικές προτάσεις για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ανάγκη.
Για το μήνα Δεκέμβριο, με την αγορά ‘Zealots of nature’ προϊόντων 20€ και άνω, σας προσφέρουμε -30% έκπτωση, χρησιμοποιώντας το promo code #CHRS30.

Ισχύει μόνο για τις αγορές στο e-shop, έως 31/12/23.

7. Βιολογικά Προϊόντα ‘COCO-MAT Farms’

Πλαισιώστε την εορταστική διάθεση και το γιορτινό τραπέζι, με δώρα εμπνευσμένα από την ελληνική Γη από την COCO-MAT Farms. Αγνό παρθένο ελαιόλαδο, θυμαρίσιο μέλι, αρωματική ρίγανη, ανθός αλατιού και τσάι του βουνού είναι μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές.

Χρησιμοποιήστε το promo code #FestiveFarms στο e-shop της COCO-MAT Farms και επωφεληθείτε με -20% στις αγορές σας!

Είτε βρίσκεστε με την οικογένειά σας, είτε περνάτε τις γιορτές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, συνοδεύστε αυτή την περίσταση με μια ζεστή χειρονομία. 

Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα COCO-MAT και οι σύμβουλοι ύπνου μας θα σας βοηθήσουν με την επιλογή του κατάλληλου δώρου!

ΥΓ: Mην ξεχάσετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας!