Matrasdonatie van COCO-MAT aan de overstromingsslachtoffers van Samothraki

Προσφορά στρωμάτων από την COCO-MAT στους πλημμυροπαθείς της Σαμοθράκης

Matrasdonatie van COCO-MAT aan de overstromingsslachtoffers van Samothraki

Honderd matrassen, op initiatief van COCO-MAT, reizen momenteel van Athene naar Samothrace om de noden te lenigen van de overstromingsslachtoffers, inwoners van het eiland, na de zware storm die het eiland trof op 25 en 26 september 2017. Veel huizen en bedrijven kwamen onder water te staan, waardoor het eiland in een noodtoestand werd verklaard en sindsdien hulp wordt gezocht om de schade te herstellen.

COCO-MAT kon het niet nalaten om huishoudens weer op de been te helpen, door 100 eenpersoons- en tweepersoonsmatrassen aan te bieden aan degenen die het nodig hadden.

We kregen aanzienlijke steun voor de succesvolle voltooiing en levering van de matrassen van lokale factoren van Samothrace, de heer Vitsas Athanasios, burgemeester van Samothrace, de heer Nikolaos Galatoumos, loco-burgemeester, en de andere loco-burgemeester, de heer Proxenos Christos.

We kregen ook veel steun en medewerking van de heer Periklis Karvounidis, algemeen secretaris van de adjunct regionale gouverneur van Xanthi, de heer Zagnafetis Konstantinos, adjunct regionale gouverneur van Xanthi, en de heer Petrovits Dimitris, adjunct regionale gouverneur van Evros.