Laad je elektrische auto op bij COCO-MAT Kifissia!

Φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στην COCO-MAT Κηφισιάς! 

Bij COCO-MAT zijn we voorstanders van de "groene" filosofie en we zorgen ervoor dat we nieuwe trends overnemen die bijdragen aan een schonere planeet. Daarom hebben we besloten om een oplaadstation voor de elektrische auto's van onze klanten te installeren op de parkeerplaats van onze winkel in Kifissia!

Dit is een installatie met de handtekening van EVBOX, een baanbrekend bedrijf in de productie van oplaadsystemen voor elektrische voertuigen en bijbehorende beheersoftware. Haar missie is om te helpen bij het bouwen aan een toekomst waarin dagelijks vervoer duurzaam en emissievrij is, door wereldwijd slimme oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen te bieden.

Wist je dat elektrische voertuigen, in vergelijking met benzinevoertuigen, de uitstoot van koolstofdioxide met 54% verminderen? Daarom hebben veel landen al aangekondigd de verkoop van benzineauto's aanzienlijk te willen beperken, sommige al in 2025.

Met dit project willen ook wij een bijdrage leveren aan deze inspanning en natuurlijk onze "groene" ambitie delen, die niets anders is dan bijdragen aan de overgang van conventionele naar elektrische auto's.

De installatie van deze infrastructuur werd uitgevoerd in samenwerking met NOVATECH Engineering, de erkende vertegenwoordiger van EVBOX in Griekenland.

Opmerking: Om je auto op te laden, kun je contact opnemen met de winkel en de speciale kaart krijgen.