Κατάστημα COCO-MAT και στο Tokyo! 

Κατάστημα COCO-MAT και στο Tokyo! 

Ξεκινώντας από την Μαδρίτη το 1997, η COCO-MAT συνεχίζει να αναπτύσσεται στο εξωτερικό καθώς και σε άλλες ηπείρους! 

Στις 17 Ιουνίου το κατάστημα στο Ariake Garden του Tokyo υποδέχθηκε επίσημα τους πρώτους του επισκέπτες και ο συνεργάτης μας εκεί, κύριος Masakazu Ootaki, τους καλωσόρισε θερμά! 

Μάλιστα, ο κύριος Ootaki μαζί με την ομάδα του, εργάστηκαν υπό τις δύσκολες συνθήκες του lockdown φέρνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το ολοκαίνουργιο κατάστημα βρίσκεται στο -επίσης νέο- εμπορικό κέντρο "Ariake Garden" και σίγουρα υπογραμμίζει την ιδιαίτερη αισθητική της COCO-MAT, προσαρμοσμένη όμως στα τοπικά δεδομένα της αγοράς. 

Άλλωστε, ξεκινώντας από την Μαδρίτη το 1997, στην COCO-MAT παραμένουμε πιστοί στη στρατηγική εξωστρέφειας που ακολουθούμε, να διευρύνουμε δηλαδή συνεχώς το δίκτυο καταστημάτων μας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το κατάστημα COCO-MAT στο Τόκιο ανεβάζει τον αριθμό των καταστημάτων μας στα 106 παγκοσμίως.  

Βέβαια, στόχος της εταιρείας από την ίδρυσή της το 1989 έως σήμερα, είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας ύπνο από φυσικά υλικά σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως. Έτσι, επιδιώκουμε να έχουμε φυσική παρουσία σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, εξυπηρετώντας άμεσα τους πελάτες και λειτουργώντας ως ο καλύτερος πρεσβευτής των ελληνικών αξιών στο εξωτερικό. 

Καλή αρχή, COCO-MAT Tokyo!