Φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στην COCO-MAT Κηφισιάς! 

Φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στην COCO-MAT Κηφισιάς! 

Στην COCO-MAT είμαστε υπέρμαχοι της "πράσινης" φιλοσοφίας και φροντίζουμε να υιοθετούμε νέες τάσεις, που συμβάλλουν σε έναν πιο καθαρό πλανήτη. Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε έναν σταθμό φόρτισης για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα των πελατών μας, στο parking του καταστήματός μας στην Κηφισιά! 

Πρόκειται για μια εγκατάσταση με την υπογραφή της EVBOX, μίας πρωτοπόρου εταιρείας κατασκευής συστημάτων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και συνοδευτικού λογισμικού διαχείρισης. Αποστολή της είναι να συνδράμει στην οικοδόμηση ενός μέλλοντος όπου η καθημερινή μετακίνηση θα είναι βιώσιμη και ελεύθερη από εκπομπές, φέρνοντας έξυπνες λύσεις φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε όλον τον κόσμο. 

Γνωρίζατε ότι σε σύγκριση με τα βενζινοκίνητα, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μειώνουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 54%; Για το λόγο αυτό πολλές χώρες έχουν ήδη ανακοινώσει τις προθέσεις τους να περιορίσουν δραστικά τις πωλήσεις βενζινοκίνητων αυτοκινήτων, κάποιες από αυτές ήδη από το 2025. 

Μέσω του εγχειρήματος αυτού λοιπόν θέλουμε να γίνουμε κι εμείς βοηθοί αυτής της προσπάθειας και φυσικά να μοιραστούμε την πιο "πράσινη" φιλοδοξία μας, που δεν είναι άλλη από το να συμβάλουμε στη μετάβαση από τα συμβατικά στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. 

Η εγκατάσταση της υποδομής αυτής έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία NOVATECH Engineering, τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της EVBOX στην Ελλάδα. 

Σημ.: Για να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο κατάστημα και να προμηθευτείτε την ειδική κάρτα.