Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας με τα φθινοπωρινά είδη της COCO-MAT

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της μετάβασης. Οι ζεστές καλοκαιρινές μέρες δίνουν τη θέση τους στο φθινόπωρο και η φύση ντύνεται με χρώματα. Για πολλούς από εμάς, η μετάβαση αυτή, από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή. Ίσως αυτή να είναι και η αρχή για να μετατρέψετε το χώρο σας σε ένα φθινοπωρινό καταφύγιο, με μια ζεστή και ανανεωμένη ατμόσφαιρα.

Για να σας προετοιμάσουμε για τις πιο δροσερές νύχτες, συγκεντρώσαμε μερικές εποχικές συμβουλές με τη βοήθεια της Ομάδας Διακόσμησης της COCO-MAT. Η κρεβατοκάμαρά σας, ως το σημείο αναφοράς όπου ξεκινάτε και τελειώνετε την ημέρα σας, αξίζει μια εποχιακή ανανέωση που να αντικατοπτρίζει το πνεύμα του φθινοπώρου. 

1.    Επενδύστε σε ένα καλό σύστημα ύπνου:

Ξεκινήστε την εποχική αναβάθμιση της κρεβατοκάμαράς σας με τα απαραίτητα, εστιάζοντας στο στρώμα και τη βάση του κρεβατιού σας. Αυτά απαρτίζουν το θεμέλιο ενός ιδανικού περιβάλλοντος ύπνου. Επενδύστε στον καλύτερο συνδυασμό στρώματος και βάσης κρεβατιού. Οι ειδικοί ύπνου COCO-MAT, προτείνουν Επίκουρο σε συνδυασμό με Ορέστης. 

Τα στρώματα από φυσικά υλικά, όπως το φυσικό λάτεξ, το αγνό παρθένο μαλλί και το βαμβάκι, είναι εξαιρετικές επιλογές για τη διατήρηση της βέλτιστης θερμοκρασίας καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Αφού βεβαιωθείτε ότι το στρώμα και η βάση του κρεβατιού σας είναι ύψιστης ποιότητας, ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε για τις ψυχρότερες νύχτες.

Extra Tip: Με τον τέλειο συνδυασμό στρώματος, βάσης κρεβατιού και ανωστρώματος Κυριακή, θα δημιουργήσετε ένα ανανεωμένο φθινοπωρινό περιβάλλον στην κρεβατοκάμαρά σας.

2.    Προσθέστε ζεστασιά με φυσικό ξύλο:

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να φέρετε τη φύση στους εσωτερικούς σας χώρους. Επιλέξτε ξύλινα έπιπλα από την εξαιρετική συλλογή της COCO-MAT, όπως το κομοδίνο Δαλίδα. Το μασίφ ξύλο δρυός δημιουργεί μια όμορφη συλλογή από κομοδίνα, που θα πλαισιώσουν αρμονικά την ατμόσφαιρα. Οι φυσικές υφές και οι γήινοι τόνοι του ξύλου δημιουργούν μια ζεστή αίσθηση, κάνοντας το υπνοδωμάτιό σας ένα καταφύγιο ηρεμίας.

3.    Στρώστε το κρεβάτι σας με ποιοτικά κλινοσκεπάσματα:

Ανανεώστε το κρεβάτι σας με τα λευκά είδη της COCO-MAT. Αντικαταστήστε τα ελαφριά καλοκαιρινά λευκά είδη με μαλακό, οργανικό βαμβάκι σε φθινοπωρινές αποχρώσεις. Στρώστε το κρεβάτι σας με κουβέρτες, όπως η Ορσαλία, και ριχτάρια, δίνοντας στο χώρο σας ένα ζεστό ύφος.

4.    Εκμεταλλευτείτε σωστά την εποχική παλέτα:

Ενσωματώστε τα χρώματα της εποχής στη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας. Σκεφτείτε τους τόνους και τις πλούσιες αποχρώσεις που κυμαίνονται από το καφέ έως το μουσταρδί, και που σας δίνουν την δυνατότητα να ζωντανέψετε την ατμόσφαιρα. ‘Επιλέξτε αποχρώσεις του κίτρινου, του κεραμιδί και του καφέ, όπως οι συλλογές Arianna και Περσεφόνη’, λένε οι ειδικοί εσωτερικών χώρων της COCO-MAT. 

5.    Φέρτε τα χρώματα της φθινοπωρινής φύσης στο σπίτι σας με τα χαλιά:

Προσθέστε μια φυσική αίσθηση στο σπίτι σας με την αποκλειστική συλλογή eco-friendly χαλιών της COCO-MAT. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα θαλπωρής και οικειότητας με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων & χρωμάτων, που ταιριάζουν σε κάθε στυλ σπιτιού. Φτιαγμένα από 100%  φυσικά υλικά για ένα υγιές οικιακό περιβάλλον, προσδίδουν μία αίσθηση κομψότητας στο δάπεδο της κρεβατοκάμαράς σας. Επιλέξτε απαλούς τόνους ή γήινα μοτίβα για να συμπληρώσετε τη φθινοπωρινή διάθεση. 

Περισσότερα χαλιά είναι διαθέσιμα στα φυσικά καταστήματα COCO-MAT.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Μεταμορφώστε το χώρο σας σε ένα καταφύγιο ζεστασιάς και στυλ.
Αναβαθμίστε το χώρο σας με τα φθινοπωρινά είδη της COCO-MAT. Αφήστε το άγγιγμα της φύσης να στολίσει το σπίτι σας.

Ανακαλύψτε αυτές τις εποχικές πινελιές στα καταστήματα COCO-MAT. 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ