Nothing Goes to Waste Festival by COCO-MAT

Nothing Goes to Waste Festival by COCO-MAT

Η εκδήλωση της COCO-MAT με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. 

Η COCO-MAT σας προσκαλεί στο Nothing Goes to Waste Festival, με την οικογένεια και την παρέα σας, για να ενημερωθείτε, να διασκεδάσετε και να συμβάλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, με δημιουργικότητα και ευχαρίστηση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ράντζο της COCO-MAT, δίπλα από το κατάστημά της στην Κηφισιά (Παλαιά Τατοΐου 165), την Κυριακή 10/9, από τις 11:00 έως τις 16:00. 

Στο πλαίσιο του Festival, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε και να συμμετάσχετε σε μια εμπειρία, που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για τη μείωση των απορριμμάτων και την υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών. Θα μπορέσετε να συνεισφέρετε και εσείς, με δημιουργικότητα και ευχαρίστηση, στον σημαντικό αυτό στόχο.

Θα συμμετέχουν διάφορες εταιρείες του ομίλου που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και την ίδια αφοσίωση για την προστασία του περιβάλλοντος. Οι εταιρείες EF93Zealots of NatureCOCO-MAT BikeCOCO-MAT Farms θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με την FoodΒag για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες. H FoodBag είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που όραμα της έχει την καταπολέμησή της σπατάλης φαγητού στην Ελλάδα. 

Στο Festival, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, μεταξύ των οποίων και διάφορες εκπαιδευτικού χαρακτήρα για τα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να κάνουν βόλτα με άλογα, να δοκιμάσουν τα ξύλινα ποδήλατα της COCO-MAT Bike και να λάβουν μέρος σε παιχνίδια, όπως το κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Θα απολαύσετε μια ατμόσφαιρα φιλοξενίας, με vegan επιλογές φαγητού και μουσική, καθώς και μια αποκλειστική έκπτωση έκπληξη, σε επιλεγμένα προϊόντα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε να μοιραστείτε μαζί μας αυτήν την εκπαιδευτική και διασκεδαστική ημέρα, αφιερωμένη στην περιβαλλοντική συνείδηση και την οικολογική ευαισθητοποίηση.