#MOVE4NATURE: Paul Evmorfidis ondersteunt WWF Griekenland

paul

Hoe is een houten fiets, de passie van één man voor de natuur met het Wereld Natuur Fonds gelinkt?

Paul Efmorfidis (61), oprichter van COCO-MAT, heft zichzelf de uitdaging gegeven om 7.

500 kilometer te gaan fietsen vanuit Athene naar Nepal. Als hij daar eenmaal is, zal hij 8.848 meter beklimmen om vanuit het hoogste punt over de wereld te kijken (Mount Everest), waar de lucht schoon en puur is. Zijn doel is om de acties van het Wereld Natuurfonds te steunen en vooral om aandacht te vragen om de relatie russen mens en de natuur te verstevigen. Een relatie waar Paul zijn hele leven aan heeft toegewijd.

WAAROM NU?

De klimaatsverandering is een feit en nu is het dringend de tijd om erop te reageren. Dat zijn we schuldig aan onze planeet, de natuur, onze (klein)kinderen en aan onszelf. We moeten nu allemaal verantwoording nemen en met jouw support kunnen we verschil maken!

WAAROM WWF (Wereld Natuur Fonds)?

Vanuit het Amazonegebied, de Aarde haar longen die nu tot as vergaat, tot aan de pool cirkel, waar het ijs in rap tempo. Het Wereld Natuur Fonds heeft ontzettend veel uitdagingen om het leven op onze planeet te behouden voor het welzijn van de mens en de natuur. Langer dan twee decenia maakt zij zichzelf wereldwijd voor deze strijd actief, maar nu ook in Griekenland. (Waar COCO-MAT is opgericht). Zo ook om de schade te herstellen van de bosbranden in Ilia Peloponnese en de berg Parnitha, om het leven van onder meer de Caretta schildpad te beschermen en haar ‘thuis’ op het Zakynthos eiland.

Een strijd voor de Meditarranese zeehond en de Griekse vissers. Een strijd die wordt gestreden om juist niet onze zeeën met olieplatforms te laten bezaaien en milieuwetgeving erdoor heen te laten komen om ons te beschermen tegen nog meer bouw die onze zeeën schade doet. Daarom, steun het WWF (Wereld Natuur Fonds!

BEN JE GEINSPIREERD GERAAKT?

Paul’s passie voor de natuur en zijn bezorgdheid voor de natuur motiveert hem om 7.500 km te fietsen vanuit Griekenland, door Turkije, Georgie, Armenie, Azerbaijan, Iran, India naar Nepal waar hij de Everest zal gaan beklimmen. Paul’s houten fiets symboliseert de duurzame keuze die we allemaal kunnen maken in ons dagelijks leven. Deze route door acht verschillende landen is een herinnering dat de immense milieuproblemen geen grenzen kent.

Als je geïnspireerd bent en je ook iets wil doen, kun je Paul supporten die het mogelijk maakt voor het Wereld Natuur Fonds om verder te strijden tegen de klimaatsveranderingen. We hebben jouw support nodig!

DONEER NU!

WINKEL
WINKEL
Amsterdam (FLAGSHIP STORE)
Overtoom 89
T. +31 (0)20 4892 927
OPENINGSTIJDEN
Amsterdam (New!)
Haarlemmerplein 19
T. +31(0) 20 237 17 90
OPENINGSTIJDEN
Arnhem
Eusebiusbinnensingel 14
T. +31 (0)26 4420 183
OPENINGSTIJDEN
Rotterdam
Westblaak 25
T. +31 (0)10 2829 807
OPENINGSTIJDEN