COCO-MAT x Colour&Spice Sat Nam Body Oil COCO-MAT - Nourishing, Heartening, Uplifting

Nature gives us everything, our gift to you!

COCO-MAT heeft in samenwerking met het mooie en holistische merk Colour&Spice de COCO-MAT BODY OIL ontwikkeld die het COCO-MAT Delivery Dream Team bij elk bezorging en installatie van onze natuurlijke bedden achterlaat als cadeau. De olie bestaat uit een samenstelling van krachtige, bijzondere en natuurlijke plant extracten. Om jezelf optimaal voor te bereiden op de slaap, is het heel goed om ongeveer 30 minuten voordat je naar bed gaat je lichaam te masseren met deze kalmerende body olie. De etherische olie van lavendel heeft invloed op het centraal zenuwstelsel. Door het aan te brengen op de huid (via massage) komt het via de huid in je celweefsels en bloedsomloop zodat het niet alleen je huid lekker zacht maakt maar ook je geest ontspant.

InstructieZzz….

Aanbrengen op een vochtige of droge huid met lichte veegbewegingen.

Voor maximale genezingsvoordelen, dagelijks gebruiken en niet in direct zonlicht bewaren. COCO-MAT en Colour&Spice adviseren je dit ritueel dagelijks te doen om jezelf te verenigen met je lichaam, respect te tonen voor haar functioneren en je tevreden te stellen met je eigen schoonheid in plaats van je te richten op eventuele onvolmaaktheden.

Zzz…DO IT YOURSELF (DIY) LICHAAMSMASSAGE TIP

Liefdevolle slaap massage van Colour&Spice…

• Doe de badkamer- of slaapkamerdeur op slot en sluit je even af van de wereld.

• Doe de dagelijkse lichaamsmassage na het douchen voor het slapengaan.

Neem er de tijd voor.

• Start bij je voeten en tenen. Strijk en kneed je huid krachtig. Wissel de intensiteit van kracht af om gespannen spieren te laten ontspannen en de bloedsomloop te stimuleren.

• Werk via beide benen omhoog en doe dit met volle overtuiging. Masseer je buik in de richting van de wijzers van de klok om de spijsvertering te ondersteunen. Ga omhoog over de heupen en billen (om de circulatie te stimuleren en cellulitis tegen te gaan) en ga dan naar de onderrug.

• Ga zo ver als je kunt over de rug omhoog en kruis de armen van voren om de schouderbladen te bereiken. Werk dan over de totale lengte van iedere arm.

Eindig met vederlichte opwaartse strijkbewegingen in de nek naar de onderkant van je hoofd. Masseer je slapen op je hoofd.

• Sluit je handen in een kommetje over je gezicht, adem de geur van de olie en adem dit diep in. Dit is een geweldig moment om de dag te visualiseren en jezelf te vertellen hoe bijzonder je werkelijk bent.

 

Slaap (h)eerlijk!

OVER COLOUR&SPICE

KLIK HIER voor meer informatie over Colour&Spice

Ook graag een COCO-MAT collab.? Neem contact op met Head of Storytelling, Marketing & PR, Fleur Gabel via [email protected]

WINKEL
WINKEL
Amsterdam (FLAGSHIP STORE)
Overtoom 89
T. +31 (0)20 4892 927
OPENINGSTIJDEN
Amsterdam (New!)
Haarlemmerplein 19
T. +31(0) 20 237 17 90
OPENINGSTIJDEN
Arnhem
Eusebiusbinnensingel 14
T. +31 (0)26 4420 183
OPENINGSTIJDEN
Rotterdam
Westblaak 25
T. +31 (0)10 2829 807
OPENINGSTIJDEN