Ontdek de COCO-MAT Kids Collectie Alles voor jouw kind

Spelen, heerlijk een boekje lezen of een fijne hut bouwen, met onze speciale kids collectie kan het allemaal. Wat dacht je van onze fijne Danai bedden? Je kunt ze op elkaar stapelen, er een hemelbed van maken of twee losse bedden, handig voor als je wat meer ruimte hebt. Daarbij hebben we ook verschillende kindermatrassen en kussens gemaakt van het allerzachtste wol of dons, voor de allerfijnste dromenEn ook voor onze kids hebben we bedlinnen in alle kleuren en fijne spreien, dus kom je ook kijken? En ook leuk: onze marrow poefs, heerlijk om op te liggen of lekker een boekje op te lezen en we hebben nog veeeeel meer.

Voor de allerkleinsten
Niet alleen hebben wij kids producten maar ook voor de kleintjes hebben wij een speciale baby collectie van alleen de allerbeste natuurlijke materialen. We hebben een baby matrasje perfect voor de allereerste jaren en daarnaast bedlinnen, maar ook ons handige Zoe bedje wat kan meegroeien. Wedden dat jouw baby hiermee langer doorslaapt?

Danai bedden
kindermatrassen
kussens
marrow poefs
baby matrasje
Zoe bedje

WINKEL
WINKEL
Amsterdam (FLAGSHIP STORE)
Overtoom 89
T. +31 (0)20 4892 927
OPENINGSTIJDEN
Amsterdam (New!)
Haarlemmerplein 19
T. +31(0) 20 237 17 90
OPENINGSTIJDEN
Arnhem
Eusebiusbinnensingel 14
T. +31 (0)26 4420 183
OPENINGSTIJDEN
Rotterdam
Westblaak 25
T. +31 (0)10 2829 807
OPENINGSTIJDEN