‘We Cycle for the heart’ Fietstocht Duitsland Fiets met ons mee!

Podilatoume gia kalo skopo

De We Cycle for the heart fietstocht is COCO-MAT’s eerste Wooden Bike tour buiten Griekenland. Deze speciale fietstocht is 1500 km lang en zal acht steden in Duitsland aandoen ter ondersteuning van het Pillow Positive project. De fietstocht zal starten op vrijdag 23 september bij de Brandenburg Poort in Berlijn en eindigen op vrijdag 14 oktober in Munchen bij onze COCO-MAT Store aan het Odeansplatz. De tocht zal worden begeleid door onze eigen Paul Efmorfidis, een van onze oprichters en tevens een groot fietsfan.

Pillow Postive project
Het doel van COCO-MAT is om via deze bijzondere tocht is om meer aandacht te creeren voor borstkanker. Sinds 2012 ondersteunt COCO-MAT vrouwen met borstkanker door het Pillow Positive project.

Door middel van dit project zijn er al meer dan 5500 hartvormige kussens gedoneerd. De vorm van het kussentje helpt de pijn te verlichten en vermindert de zwelling.

We Cycle for the heart fietstocht
Als een groene draad verbindt deze fietstocht al onze COCO-MAT winkels in Duitsland aan elkaar.  De tocht zal starten in Berlijn en vervolgens Hamburg, Hannover, Düsseldorf, Keulen, Frankfurt, Stuttgart en München aandoen.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Elke deelnemer staat voor 1 pillow, wat gedoneerd zal worden aan Oncologie ziekenhuizen in de ach steden. Hoe meer mensen er dus mee gaan doen, des te meer kussens kunnen er gedoneerd gaan worden!

Gedurende tour zullen heerlijke Griekse snacks en drankjes worden aangeboden aan alle deelnemers, En daarnaast zullen we ook nog in elke stad een leuke prijs weggeven; vier overnachtingen voor 2 personen in een COCO-MAT Hotel in Athene.

Wereldwijde aandacht voor borstkanker
Het doel ook van dit project is om wereldwijd meer bewustzijn voor borstkanker te creeeren.

Meedoen?
Indien je graag zou willen deelnemen, kan je dit kenbaar maken in een van onze drie winkels of door een mail te sturen naar [email protected].

WINKEL
WINKEL
Amsterdam (FLAGSHIP STORE)
Overtoom 89
T. +31 (0)20 4892 927
OPENINGSTIJDEN
Amsterdam (New!)
Haarlemmerplein 19
T. +31(0) 20 237 17 90
OPENINGSTIJDEN
Arnhem
Eusebiusbinnensingel 14
T. +31 (0)26 4420 183
OPENINGSTIJDEN
Rotterdam
Westblaak 25
T. +31 (0)10 2829 807
OPENINGSTIJDEN