18/06/2024
Γιατί να αγοράσω ένα ανώστρωμα;
Τα 5 οφέλη ενός ανωστρώματος

Όταν πρόκειται να επιτύχετε τον τέλειο ύπνο, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος και αξεσουάρ ύπνου μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά. Ένα ανώστρωμα αναβαθμίζει την ελαστικότητα του στρώματος και προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση χαλάρωσης που συμβάλλει σε έναν ξεκούραστο -και πάνω από όλα- ποιοτικό ύπνο, τον οποίο όλοι μας έχουμε ανάγκη.  

Τα 5 οφέλη ενός ανωστρώματος:

Τα ανωστρώματα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε στρώμα, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα του ύπνου σας:

1.    Αναβαθμισμένη άνεση
Τα ανωστρώματα προσθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο ελαστικότητας και υποστήριξης. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό αν το στρώμα σας είναι πολύ σκληρό ή δε διαθέτει όσο απαλή αίσθηση επιθυμείτε.

2.   Έξτρα υποστήριξη και ελαστικότητα
Τα ανωστρώματα προσαρμόζονται στα ελαφρύτερα μέρη του σώματος, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη και σε καμπύλα τμήματα όπως ο αυχένας, η οσφυϊκή χώρα, τα χέρια και τα πόδια. Με αυτό τον τρόπο, τελειοποιούν την ήδη υπάρχουσα υποστήριξη του στρώματος.

3.   Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του στρώματος
Προσθέτοντας ένα ανώστρώμα, μπορείτε να προστατεύσετε το στρώμα σας από φθορές από το χρόνο, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του.

4.   Εξατομίκευση
Τα ανωστρώματα της COCO-MAT είναι χειροποίητα και μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε μέγεθος και διάσταση, εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή σε κάθε στρώμα. 

5.   Βελτιωμένη ποιότητα ύπνου
Η προσθήκη ενός ανωστρώματος, θα δημιουργήσει την αίσθηση που θέλετε από το στρώμα σας και τελικά θα συμβάλλει σε μία καλύτερη ποιότητα ύπνου. Αυτό μπορεί να γίνει με κάθε στρώμα! Ωστόσο, αν το στρώμα σας είναι ιδιαίτερα φθαρμένο, το ανώστρωμα δεν θα προσφέρει κάποια σημαντική βελτίωση.

Γιατί χρειάζομαι ανώστρωμα; 3 λόγοι για να αποκτήσετε ένα σήμερα:

1.   Αναζητάτε ένα στρώμα που μπορεί να προσαρμοστεί στο επιθυμητό επίπεδο ελαστικότητας
2.   Θέλετε να βελτιώσετε την υποστήριξη και την άνεση για τα ελαφρύτερα μέρη του σώματος και τις καμπύλες του
3.   Θέλετε να προστατεύσετε το στρώμα σας και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του

Ακόμα και αν ήδη διαθέτετε ένα καλό στρώμα, θα ήταν αποτελεσματικό να το συνδυάσετε με ένα καλό ανώστρωμα που θα αναβαθμίσει την ποιότητα του ύπνου σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ανωστρώματος και ενός άνω ανωστρώματος;

Τα ανωστρώματα και τα άνω ανωστρώματα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την εμπειρία του ύπνου,  ωστόσο εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς και έχουν μοναδικά οφέλη.

BED

Ανωστρώματα:

Τα ανωστρώματα είναι σχεδιασμένα να προσαρμόζονται στα ελαφρύτερα μέρη του σώματος, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη στα καμπύλα τμήματα όπως ο αυχένας, η μέση, τα χέρια και τα πόδια. Τα ανωστρώματα της COCO-MAT, Ιβίσκος και Θάλασσα, συμπληρώνουν το στρώμα σας, εξασφαλίζοντας μία πιο αναζωογονητική εμπειρία ύπνου. Είναι ο τρόπος για να ενισχύσετε και να τελειοποιήσετε την άνεση και την υποστήριξη του στρώματός σας.

Άνω ανωστρώματα:

Τα άνω ανωστρώματα, όπως η Καμέλια και η Κυριακή της COCO-MAT, εστιάζουν στη μεγιστοποίηση της απόδοσης ολόκληρου του συστήματος ύπνου. Το ‘Καμέλια’ είναι κατασκευασμένο από αγνό παρθένο μαλλί που δημιουργεί την κατάλληλη θερμοκρασία σώματος σε κάθε εποχή. Χάρη στις φυσικές ιδιότητες του μαλλιού, μπορεί να διατηρεί ζεστό το σώμα το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Το ‘Κυριακή’ συμπληρώνει την υποστήριξη του σώματός σας με πουπουλένια άνεση και σας τυλίγει με την απαλότητά του. Καθώς ξαπλώνετε, αγκαλιάζει τους ώμους σας, ανακουφίζοντάς σας από την ένταση ενώ παράλληλα επιτρέπει στα χέρια και τα δάχτυλα σας να χαλαρώσουν, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος. 

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs):

Ε: Τι είναι το ανώστρωμα;
Α: Ένα ανώστρωμα είναι ένα επιπλέον επίπεδο («στρώμα»), περίπου 6-9εκ., που τοποθετείται πάνω από το στρώμα σας, παρέχοντας επιπλέον άνεση και υποστήριξη. Μπορεί να βελτιώσει την αίσθηση του κρεβατιού σας και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του στρώματός σας. Το ανώστρωμα δεν αντικαθιστά το στρώμα, απλά το συμπληρώνει.

Ε: Πώς να επιλέξω το κατάλληλο ανώστρωμα;
Α: Σκεφτείτε τις ανάγκες σας, όπως για παράδειγμα το επίπεδο ελαστικότητας, τα υλικά και τις διαστάσεις που επιθυμείτε. Τα ανωστρώματα της COCO-MAT είναι χειροποίητα και μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν απόλυτα στις προτιμήσεις σας.

Ε: Μπορεί ένα ανώστρωμα να βοηθήσει με τον πόνο στην πλάτη;
Α: Ναι, ένα ανώστρωμα παρέχει στοχευμένη υποστήριξη για την ανακούφιση των σημείων πίεσης, βοηθώντας στη μείωση του πόνου στην πλάτη και στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας ύπνου.

Ε: Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστώ το ανώστρωμά μου;
Α: Γενικά, ένα ανώστρωμα υψηλής ποιότητας μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια. Ωστόσο, εξαρτάται από τα υλικά και το πόσο καλά διατηρείται. Να ελέγχετε τακτικά για σημάδια φθοράς.

Ε: Χρειάζομαι ένα ανώστρωμα όσο και ένα άνω ανώστρωμα;
Α: Παρόλο που δεν είναι απαραίτητο, η χρήση και των δύο μπορεί να εξασφαλίσει την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού και αναβαθμισμένου ύπνου. Ένα ανώστρωμα προσφέρει ενισχυμένη υποστήριξη και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του στρώματος, ενώ το άνω ανώστρωμα προσδίδει μία επιπλέον δόση απαλότητας.

Ε: Είναι τα ανωστρώματα και τα άνω ανωστρώματα της COCO-MAT eco-friendly;
Α: Ναι, τα προϊόντα ύπνου της COCO-MAT είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα από φυσικά υλικά με γνώμονα τη βιωσιμότητα, εξασφαλίζοντας μια οικολογική επιλογή για τις ανάγκες του ύπνου σας.
 

Είτε επιθυμείτε να αναβαθμίσετε το στρώμα σας, είτε να βελτιώσετε ολόκληρο το σύστημα ύπνου σας, τα προϊόντα ύπνου της COCO-MAT αποτελούν την ιδανική λύση για να καλύψετε τις μοναδικές ανάγκες σας, προσφέροντας ασύγκριτη ποιότητα και υποστήριξη.

Δοκιμάστε τη συλλογή μας σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν τα ποιοτικά αξεσουάρ ύπνου.

Βρείτε το κατάστημα COCO-MAT της επιλογής σας