Η COCO-MAT παρουσιάζει τη νέα καμπάνια: "Sleep on nature"

Ο ύπνος δεν είναι απλώς μια καθημερινή ανάγκη. Είναι μια διαδικασία που μας ανανεώνει, μας ξεκουράζει και μας ενισχύει ψυχικά. Η φύση έχει πάντα τον τρόπο να μας προσφέρει αυτά τα οφέλη, αγκαλιάζοντάς μας με την ασφάλεια και τη φροντίδα της. Η COCO-MAT, έχοντας κατανοήσει αυτή τη φιλοσοφία, δημιουργεί εδώ και χρόνια προϊόντα που ενσωματώνουν τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης. Η νέα καμπάνια της εταιρείας, με ένα εντυπωσιακό video, μας καλεί σε ένα κυκλικό ταξίδι με αφετηρία και τέρμα τη φύση. 
 

 

Αναβαθμισμένα προϊόντα ύπνου 
 

Στην καρδιά της φιλοσοφίας της COCO-MAT βρίσκεται η χρήση φυσικών υλικών και η καινοτομία στον τρόπο αξιοποίησής τους. Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν μαξιλάρια με δυνατότητα προσθαφαίρεσης φυσικού καουτσούκ, στρώματα σχεδιασμένα σε οποιοδήποτε μέγεθος και διάσταση και άλλα προϊόντα ύπνου που κατασκευάζονται με προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Τα μαξιλάρια και τα στρώματα της COCO-MAT προσαρμόζονται στο σώμα και όχι το αντίθετο, αγκαλιάζοντας κάθε καμπύλη και προσφέροντας απαράμιλλη άνεση. 

Τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιούνται, όπως το φυσικό καουτσούκ, οι ίνες κοκοφοίνικα, η αλογότριχα, οι ίνες κάκτου, τα φύκια, τα φύλλα ευκαλύπτου και το βαμβάκι, συνθέτουν προϊόντα που αναπνέουν, ρυθμίζουν την υγρασία και διατηρούν την ιδανική θερμοκρασία. Αυτά τα υλικά εξασφαλίζουν ότι κάθε προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. 

Καινοτομίες που ξεχωρίζουν 
 

Η ποιότητα της COCO-MAT δε σταματάει μόνο στην επιλογή των φυσικών υλικών. Οι μοναδικές καινοτομίες της αναβαθμίζουν τη συνολική εμπειρία του ύπνου. Όλα τα διπλά στρώματα, αποτελούνται από δύο μονά, που ενώνονται εσωτερικά με ενιαίο αφαιρούμενο και πλενόμενο κάλυμμα. Αυτή η κατασκευή επιτρέπει στα στρώματα να λειτουργούν αυτόνομα, χωρίς κενό μεταξύ τους και χωρίς να επηρεάζεται η κίνηση του ενός σώματος από το άλλο. Επίσης, το περιμετρικό φερμουάρ στα πλενόμενα καλύμματα διευκολύνει την αφαίρεσή τους, επιτρέποντας στους χρήστες να δουν από τι αποτελείται το στρώμα, προσδίδοντας με αυτόν τον τρόπο διαφάνεια και αξιοπιστία. 
 

Χειροποίητη ποιότητα από την Ξάνθη 
 

Όλα τα προϊόντα της COCO-MAT είναι χειροποίητα και παράγονται στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ξάνθη, κατόπιν παραγγελίας του πελάτη, για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις του. Στην ίδια περιοχή γυρίστηκε και το video της νέας καμπάνιας, αναδεικνύοντας την ονειρεμένη τοποθεσία του ποταμού Νέστου και το εργοστάσιο της COCO-MAT. Το video αποτυπώνει με έντονο τρόπο τις αξίες της εταιρείας και την υπεροχή των προϊόντων της, μεταφέροντας τη φιλοσοφία της εταιρείας στους καταναλωτές. 
 

Η COCO-MAT συνώνυμο του ποιοτικού ύπνου 
 

Η COCO-MAT συνεχίζει να αποτελεί συνώνυμο του ποιοτικού και αναβαθμισμένου ύπνου, προσφέροντας στους καταναλωτές την εμπειρία της αγκαλιάς της φύσης κάθε βράδυ. Με την έμφαση στη χρήση φυσικών υλικών, την καινοτομία και τη χειροποίητη ποιότητα, η COCO-MAT παραμένει στην κορυφή των επιλογών για έναν υγιή και ξεκούραστο ύπνο. Η νέα καμπάνια της εταιρείας αποτελεί μια πρόσκληση για όλους να ανακαλύψουν τα οφέλη του "Sleep on Nature".