15/06/2024
Η COCO-MAT παρουσιάζει το νέο plant-based στρώμα ‘Μελιώρα’

H COCO-MAT με υπερηφάνεια ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου, καινοτόμου στρώματος ‘Μελιώρα’ - το πρώτο plant-based στρώμα της εταιρείας, το οποίο κατασκευάζεται από φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας. Το στρώμα ‘Μελιώρα’ αποτελεί την κορυφαία επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν έναν υγιεινό, άνετο και βιώσιμο ύπνο.

Το ‘Μελιώρα’ ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία της COCO-MAT για βιωσιμότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον. Η μοναδική του σύνθεση περιλαμβάνει: φυσικό καουτσούκ, το οποίο προσφέρει εξαιρετική ελαστικότητα, ίνες κοκοφοίνικα που προσδίδουν την απαραίτητη σταθερότητα, ίνες κάκτου που λειτουργούν ως ρυθμιστές της υγρασίας, βαμβάκι που βοηθά στη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας, φύκια που προσφέρουν φυσική ανθεκτικότητα και υποστήριξη καθώς και φύλλα ευκάλυπτου, που συμβάλλουν στη φυσική αντιβακτηριδιακή προστασία.

Η έμπνευση της ονομασίας προήλθε από τη λατινική λέξη ‘Meliora’, που σημαίνει ‘ακόμη καλύτερο’, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη.

Το στρώμα ‘Μελιώρα’ είναι κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους, παρέχοντας εξαιρετική υποστήριξη και άνεση. Με ύψος ± 24 εκ., διαθέτει 100% βαμβακερό κάλυμμα και διατίθεται σε όλες τις διαστάσεις για να ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε καταναλωτή. Το διπλό στρώμα αποτελείται από δύο μονά στρώματα, που ενοποιούνται μέσω της εσωτερικής βαμβακερής θήκης, εξασφαλίζοντας αυτονομία στη χρήση και ευκολία στη συντήρηση και τη μεταφορά.

Ανακαλύψτε το νέο plant-based στρώμα ‘Μελιώρα’