Η ορθοσωματική αρχή

Η ορθοσωματική αρχή

Η ορθοσωματική αρχή στηρίζεται στην ιδέα ότι το σώμα μας γνωρίζει καλύτερα τι είναι ορθό για αυτό. Υπακούοντας στον κανόνα αυτό, δημιουργήσαμε εξαιρετικά ελαστικά στρώματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε σωματότυπου. Πολλαπλές στρώσεις φυσικών υλικών συνθέτουν κάθε προϊόν, δίχως, μάλιστα, τη συμβολή μεταλλικών ελατηρίων.

Η ορθοσωματική αρχή στηρίζεται στην ιδέα ότι το σώμα μας γνωρίζει καλύτερα τι είναι ορθό για αυτό. Υπακούοντας στον κανόνα αυτό, δημιουργήσαμε εξαιρετικά ελαστικά στρώματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε σωματότυπου. Πολλαπλές στρώσεις φυσικών υλικών συνθέτουν κάθε προϊόν, δίχως, μάλιστα, τη συμβολή μεταλλικών ελατηρίων. Τα λιγότερο ελαστικά υλικά, όπως ο κοκοφοίνικας, εγγυώνται τη στιβαρότητα του στρώματος, ενώ τα φύλλα του φυσικού καουτσούκ ακολουθούν πιστά το σχήμα του σώματος. Αντί να υποχρεώνουμε το σώμα να υποκύψει στους όρους ενός στρώματος με ελατήρια, σχεδιάσαμε αμέταλλα στρώματα που παραδίδονται «αμαχητί» στις ανάγκες του σώματος. Αυτή είναι η ουσία της ορθοσωματικής αρχής.

Εργονομική βάση

Αφιερώνουμε αμέτρητες ώρες για να συνθέσουμε την εργονομική βάση – το θεμέλιο τμήμα των κρεβατοστρωμάτων μας. H εργονομική βάση είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι των συστημάτων ύπνου μας, αποτελείται από εύκαμπτους πήχεις ξύλο ευκαλύπτου, που στηρίζονται, καθέτως, σε δοκούς από φυσικό καουτσούκ. Κάθε πήχης είναι προσεκτικά τοποθετημένος μέσα σε μια υφασμάτινη θήκη, ραμμένη στο εξωτερικό κάλυμμα των κυλίνδρων.

 

Αφιερώνουμε αμέτρητες ώρες για να συνθέσουμε την εργονομική βάση – το θεμέλιο τμήμα των κρεβατοστρωμάτων μας. Μόνο έτσι είμαστε σίγουροι ότι φτιάχνεται σωστά. Εξάλλου, η εργονομική βάση είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι των συστημάτων ύπνου μας. Η εργονομική βάση είναι μια εφεύρεση – απαύγασμα τεχνογνωσίας και κατασκευαστικής επιδεξιότητας, που γεννήθηκε από την ανάγκη να ανεβάσουμε την άνεσή μας σε κορυφαία επίπεδα. Αποτελείται από εύκαμπτους πήχεις ξύλο ευκαλύπτου, που στηρίζονται, καθέτως, σε τρεις ή τέσσερεις δοκούς από φυσικό καουτσούκ. Κάθε πήχης είναι προσεκτικά τοποθετημένος μέσα σε μια υφασμάτινη θήκη, ραμμένη στο εξωτερικό κάλυμμα των κυλίνδρων.

Ακολουθώντας πιστά κάθε κίνηση του σώματος και απορροφώντας τους κραδασμούς, η εργονομική βάση καθιστά το κρεβατόστρωμα σχεδόν απύθμενο. Προσφέρει μέγιστη ελαστικότητα, κατανέμει το βάρος που δέχεται σε ολόκληρο το μήκος και το πλάτος του κρεβατιού και ευνοεί την κυκλοφορία του αέρα.

subscribe

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας