Πιστοποιήσεις

The OEKO-TEX® Standard 100

Ένα παγκόσμιο, ανεξάρτητο σύστημα δοκιμών και πιστοποίησης που διασφαλίζει ότι κάθε συστατικό των προϊόντων ύπνου μας, δηλαδή νήματα, υφαντά και πλεκτά υφάσματα, κουμπιά, φερμουάρ και άλλα αξεσουάρ, έχει δοκιμαστεί για επιβλαβείς ουσίες και συνεπώς, τα προϊόντα μας είναι ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία.
Βάσει μιας περιεκτικής και αυστηρής λίστας μέτρων, με αρκετές εκατοντάδες ελεγχόμενες μεμονωμένες ουσίες, το STANDARD 100 by OEKO-TEX® λαμβάνει υπόψη διάφορα κριτήρια που ενημερώνονται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο και επεκτείνονται συνεχώς, βασιζόμενα σε νέες επιστημονικές γνώσεις και καλύπτοντας όλες τις απαραίτητες νομικές απαιτήσεις.

Wool Mark

Το λογότυπο Wool Mark αντιπροσωπεύει την ποιότητα ενώ δηλώνει ότι όλα τα προϊόντα είναι από 100% αγνό παρθένο μαλλί.

Όλα τα προϊόντα της COCO-MAT είναι συμβατά με την πιστοποίηση Wool Mark για 100% αγνό μαλλί.

Τα προϊόντα, Ανώστρωμα Καμέλια, πάπλωμα Κλέων, μαξιλάρι Σίθων, παιδικό Σίθων Ι, Φλοκάτη και τα καλύμματα των στρωμάτων και ανωστρωμάτων περιέχουν πιστοποιημένο μαλλί.

 

 

R.D.S Responsible Down Standard

The Responsible Down Standard Τo πιστοποιητικό R.D.S εξασφαλίζει ότι τα πούπουλα και φτερά προέρχονται από πάπιες και χήνες που δεν έχουν υποφέρει. (source: http://responsibledown.org/)

Οι προμηθευτές της Coco-Mat έχουν το πιστοποιητικό R.D.S. R.D.S certified.

 

 

 

Forest Stewardship Council

FSC (Αειφορική Δασική Διαχείριση). To Forest Stewardship Council (FSC) είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προωθεί την υπεύθυνη διαχείριση των δασών μέσα από τη βιώσιμη δασοκομία.

Τα ξύλινα κουφώματα και τα έπιπλα της COCO-MAT, προέρχονται από δάση που πληρούν τις 10 αρχές και τα 57 Κριτήρια του FSC, που εφαρμόζονται στα πιστοποιημένα δάση σε όλο τον κόσμο.

Sustainable Furnishing Council

To SFC είναι υπεύθυνο για την ευαισθητοποίηση προς την χρήση φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής επίπλων. Επίσης, προωθεί βιώσιμες πρακτικές μεταξύ των κατασκευαστών επίπλων, λιανοπωλητές και καταναλωτές.

Η COCO-MAT είναι ενεργό μέλος του SFC. PEOPLE, PLANET, & PROFITS.

 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας