Η σημαία της COCO-MAT στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου!

Μετά από 13 χρόνια από την τελευταία Ελληνική αποστολή, η ομάδα με αρχηγό τον Αντώνη Συκάρη, έναν από τους πιο έμπειρους ορειβάτες και τον Mike Ευμορφίδη συνιδρυτή & Διευθύνοντα Σύμβουλο της COCO-MAT, μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Ορειβατών Αθήνας, μετέφεραν την Ελληνική μας σημαία στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου!

Η αποστολή της ομάδας ξεκίνησε στις αρχές Απριλίου και με σύμμαχο τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες  ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 22 Μαΐου.

 Οι ορειβάτες είχαν ένα μικρό «παράθυρο» δύο ημερών για να προσεγγίσουν την κορυφή και μόνο μερικές ώρες για την τελική ανάβαση στα 8.

848μ.  Τελικά, στις 7:45 ώρα Ελλάδος το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Η 22η Μαΐου  θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην ιστορία της Ελληνικής Ορειβασίας αλλά και όλης της Ελλάδας που παρακολούθησε  μέσω των social media την εξέλιξη της αποστολής από τις 2 Απριλίου.

Η COCO-MAT Sleep On Nature θερμός υποστηρικτής του εγχειρήματος αυτού, στέλνει  μήνυμα αισιοδοξίας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και ότι με όραμα , σκληρή δουλειά και υπομονή μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

 

Ακολουθήστε την αποστολή στο Έβερεστ και τις λεπτομέρειες της επιστροφής στην σελίδα https://www.facebook.com/pg/everestgreekexpedition2017/

subscribe

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας