Ένα κρεβάτι που προσαρμόζεται ακριβώς στις απαιτήσεις σας. Τρία μικρο-στρώματα χωρίζουν την επιφάνειά του σε τρεις ζώνες.
Ανάμεσα στους 48 πιθανούς συνδυασμούς υπάρχει ο ιδανικός για εσάς.

Δείτε το video

  • Kρεβατόστρωμα Πυθαγόρας

    Kρεβατόστρωμα Πυθαγόρας
    Το Kρεβατόστρωμα Πυθαγόρας κατασκευάζεται χωρίς ελατήρια με τα καλύτερα φυσικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην παγκόσμια στρωματοποιία. Είναι ένα καινοτόμο κρεβατόστρωμα μεγάλης ελαστικότητας κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους. Περιέχει τρία μικροστρώματα διαφορετικής ελαστικότητας δημιουργώντας τρεις διαφορετικές ζώνης στήριξης, δίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει την επιθυμητή ελαστικότητα του κρεβατιού του και να το προσαρμόσει ακριβώς…

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση info@coco-mat.com . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.