Η ορθοσωματική αρχή

Η ορθοσωματική αρχή

Η ορθοσωματική αρχή στηρίζεται στην ιδέα ότι το σώμα μας γνωρίζει καλύτερα τι είναι ορθό για αυτό. Υπακούοντας στον κανόνα αυτό, δημιουργήσαμε εξαιρετικά ελαστικά στρώματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε σωματότυπου. Πολλαπλές στρώσεις φυσικών υλικών συνθέτουν κάθε προϊόν, δίχως, μάλιστα, τη συμβολή μεταλλικών ελατηρίων.

Η ορθοσωματική αρχή στηρίζεται στην ιδέα ότι το σώμα μας γνωρίζει καλύτερα τι είναι ορθό για αυτό. Υπακούοντας στον κανόνα αυτό, δημιουργήσαμε εξαιρετικά ελαστικά στρώματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε σωματότυπου. Πολλαπλές στρώσεις φυσικών υλικών συνθέτουν κάθε προϊόν, δίχως, μάλιστα, τη συμβολή μεταλλικών ελατηρίων. Τα λιγότερο ελαστικά υλικά, όπως ο κοκοφοίνικας, εγγυώνται τη στιβαρότητα του στρώματος, ενώ τα φύλλα του φυσικού καουτσούκ ακολουθούν πιστά το σχήμα του σώματος. Αντί να υποχρεώνουμε το σώμα να υποκύψει στους όρους ενός στρώματος με ελατήρια, σχεδιάσαμε αμέταλλα στρώματα που παραδίδονται «αμαχητί» στις ανάγκες του σώματος. Αυτή είναι η ουσία της ορθοσωματικής αρχής.

Ευ-ζην

Οποιοσδήποτε μπορεί να σας πει ότι ο καλός ύπνος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορείτε να κάνετε για την ευημερία σας από ό, τι απλά να είστε υγιής. Πάνω απ ‘όλα, είναι να είστε χαρούμενοι.
Η COCO-MAT υιοθετεί έναν τρόπο ζωής που βασίζεται σε απλές αξίες της ζωής που μπορούν να κάνουν κάθε ημέρα λίγο πιο χαρούμενη: ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, φιλοξενία. Είναι ευκολότερο από όσο νομίζετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα υγιεινό πρωινό με πολλά φρούτα και λαχανικά. Να πηγαίνετε στη δουλειά με ποδήλατο τακτικά. Να καλωσορίζετε τους επισκέπτες με ανοιχτές αγκάλες. Να χαμογελάτε σε αγνώστους. Να γελάτε με φίλους.
Επειδή το να περνάμε όμορφες νύχτες, να κοιμόμαστε καλά, δεν είναι αρκετά, εκτός και αν κάθε νύχτα ανυπομονούμε να έρθει η επόμενη ημέρα.