Αναβάθμιση Ξενοδοχείου

UPGRADE YOUR HOTEL

Η έμπειρη ομάδα σχεδιασμού εσωτερικών χώρων, γραφιστικής και marketing του ξενοδοχειακού τμήματος της COCO-MAT μπορεί να σας προτείνει μελέτες διακοσμητικών προτάσεων, γραφιστικές εφαρμογές αλλά και έξυπνες ιδέες για την προώθηση και την διαφήμιση του καταλύματός σας, μέσω στοχευμένων ενεργειών marketing.

Η COCO-MAT στοχεύει να είναι δίπλα σας στην υλοποίηση κάθε ιδέας και επιθυμίας σχετικά με την επιχείρησή σας και την αναβάθμιση του brand σας.

Προσφέρετε στον επισκέπτη σας μία ολοκληρωμένη εμπειρία ποιοτικής φιλοξενίας σε όλα τα επίπεδα της διαμονής του.

Υπηρεσίες Διακόσμησης

KANTE THN ΔΙΑΦΟΡΑ!  Στην COCO-MAT μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ιδιαίτερη ανάγκη σας. O κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός, ως εκ τούτου, προσπαθούμε να υλοποιήσουμε κάθε πιθανή ιδέα για το κατάλυμά του. Είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε υψηλής αισθητικής φωτορεαλιστικά σχέδια, να παράγουμε έπιπλα και κατασκευές σε ειδικές διαστάσεις, σύμφωνα πάντα με αισθητική και ποιότητα.

Η ομάδα των έμπειρων διακοσμητών αναλαμβάνει ένα έργο από την αρχιτεκτονική μελέτη σε συνεργασία με αρχιτέκτονες, την μελέτη της διακόσμησης, την έρευνα αγοράς μέσα από ένα ευρύ φάσμα προτεινόμενων υλικών καθώς και την επίβλεψη όλων των απαιτούμενων εργασιών έως την ολοκλήρωση του έργου.

Υπηρεσίες Γραφιστικής

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ! Το γραφιστικό τμήμα της COCO-MAT δουλεύει με έμπνευση, ενθουσιασμό και αγάπη. Σχεδιάζουμε τα πάντα με πρωτοτυπία και έμφαση στη λεπτομέρεια αλλά και πλήρη αφοσίωση στον πελάτη και το όραμά του. Στόχος μας είναι να παράγουμε επικοινωνιακό υλικό υψηλής αισθητικής, σχεδιάζοντας την ονοματολογία, τα λογότυπα, την εταιρική ταυτότητα και κάθε είδους έντυπα ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε την επιμέλεια και υλοποίηση οποιασδήποτε εκτυπωτικής εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα μπορεί να υλοποιηθεί:

 1. Σχεδιασμός και επανασχεδιασμός λογότυπου.
 2. Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας του ξενοδοχείου (επιστολόχαρτα, επαγγελματικές κάρτες, φάκελοι αλληλογραφίας).
 3. Δημιουργία υφασμάτινων τσαντών για την υπηρεσία “Laundry Bags”με την εκτύπωση του λογότυπου του ξενοδοχείου.
 4. Υφασμάτινες παντόφλες για τους επισκέπτες, κατασκευασμένες από υφάσματα και κοκοφοίνικα που ανακυκλώνονται στο εργοστάσιο της COCO-MAT.
 5. Υφασμάτινα μαξιλαράκια λεβάντας για δώρο προς τους επισκέπτες.
 6. Card postal με το λογότυπο του ξενοδοχείου για διαφημιστικό υλικό.
 7. Amenities για το μπάνιο.
 8. Δημιουργία ξύλινων και χάρτινων “Do not disturb” για τις πόρτες των δωματίων.

Branding & Marketing

ΑΚΟΥΣΤΕΙΤΕ! Tο branding μπορεί να γίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησής σας, να διαφοροποιηθείτε από την αγορά, ν’ αναβαθμίσετε την εικόνα σας και ν’ αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Η COCO-MAT έχει καταφέρει να τοποθετηθεί στη συνείδηση του καταναλωτή ως ένα premium brand στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σε αυτά τα πλαίσια σας δίνεται η ευκαιρία να συνδεθεί το brand του ξενοδοχείου σας με το brand COCO-MAT μέσω του δικτύου της. Να υλοποιηθούν συνεργασίες και συν-διαφημίσεις με γνωστά διαφημιστικά μέσα της COCO-MAT και να σχεδιαστούν προωθητικές ενέργειες με τα κατάλληλα marketing εργαλεία, έτσι ώστε να δημιουργήσετε την εικόνα που επιθυμείτε για την επιχείρησή σας.

Πιο συγκεκριμένα μπορεί να υλοποιηθεί:

 1. Προβολή του ξενοδοχείου στο ξενοδοχειακό κατάλογο της COCO-MAT “Fine Hotels”.
 2. Προβολή του ξενοδοχείου στο Β2Β ξενοδοχειακό site της COCO-MAT.
 3. Δημιουργία καταχωρήσεων και συν-διαφήμιση σε επιλεγμένα περιοδικά, μεγάλης αναγνωσιμότητας.
 4. Δημιουργία διαφημιστικών banner για την προβολή του ξενοδοχείου.
 5. Προώθηση δελτίων τύπου της συνεργασίας στα media.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.