Τα μυστικά των απευθείας κρατήσεων Μέρος 1ο: Website Ξενοδοχείου Η Hotelwize αποτελεί ολοκληρωμένη λύση για το website του ξενοδοχείου

Τα μυστικά των απευθείας κρατήσεων Μέρος 1ο: Website Ξενοδοχείου

Σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που διανύουμε, είναι σημαντικό κάθε επιχείρηση φιλοξενίας να διασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά οικονομικά αποτελέσματα, διατηρώντας παράλληλα όσο το δυνατόν υψηλότερα την ποιότητα των υπηρεσιών της και την εμπειρία των πελατών της.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη στρατηγική πωλήσεων. Δεδομένης της μείωσης των κρατήσεων, αλλά και της πίεσης που δέχονται οι τιμές, η αύξηση του ποσοστού των απευθείας κρατήσεων που δέχεται ένα ξενοδοχείο αποτελεί μονόδρομο.

Τόσο γιατί έτσι θα μειωθεί το κόστος από προμήθειες προς τρίτους, όσο και γιατί με τις απευθείας κρατήσεις το κατάλυμα αποκτάει πλήρη πρόσβαση στα στοιχεία του πελάτη από τη στιγμή της κράτησης και μπορεί να του παρέχει από την πρώτη στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Πως σχετίζεται το website ενός ξενοδοχείου με τις απευθείας κρατήσεις;

Κύριο ρόλο στην επίτευξη περισσότερων απευθείας κρατήσεων παίζει η ύπαρξη ενός αισθητικά και λειτουργικά άρτιου website ξενοδοχείου.

Η ιστοσελίδα ενός καταλύματος έχει διττό στόχο. Από τη μία θα πρέπει να αναδεικνύει το ξενοδοχείο και να πείθει τους ταξιδιώτες να το επιλέξουν για τη διαμονή τους και από την άλλη να ωθεί τους πελάτες να προχωρήσουν σε απευθείας κράτηση.

Κύριο ρόλο στην επίτευξη περισσότερων απευθείας κρατήσεων παίζει η ύπαρξη ενός αισθητικά και λειτουργικά άρτιου website ξενοδοχείου.

Η ιστοσελίδα ενός καταλύματος έχει διττό στόχο. Από τη μία θα πρέπει να αναδεικνύει το ξενοδοχείο και να πείθει τους ταξιδιώτες να το επιλέξουν για τη διαμονή τους και από την άλλη να ωθεί τους πελάτες να προχωρήσουν σε απευθείας κράτηση.

Μέσα από το website του ξενοδοχείου οι πελάτες μπορούν να αντιληφθούν την ποιότητα, τη φιλοσοφία και την ατμόσφαιρα ενός καταλύματος. Μπορούν, παράλληλα, να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες τόσο για τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο και για τις επιλογές που θα έχουν στην ευρύτερη περιοχή όσο και για τις παροχές και τις επιλογές εστίασης και διασκέδασης.

Το website σας είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του καταλύματός σας στον ψηφιακό κόσμο.

Μέσα από αυτό οι πελάτες σας μπορούν να κατανοήσουν την αξία του και να πεισθούν ώστε να το επιλέξουν. Οι ψηφιακές πλατφόρμες, όπως αυτές των OTAs, δεν μπορούν να αποδώσουν το χαρακτήρα ενός ξενοδοχείου, αυτό θα γίνει μέσα από το website του ξενοδοχείου.

Ποια είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα αποτελεσματικό website ξενοδοχείου;

Πέρα από την αισθητική, η οποία προφανώς παίζει κύριο ρόλο στην αποτελεσματικότητα μιας ιστοσελίδας ξενοδοχείου, υπάρχουν και άλλα στοιχεία, λιγότερο προβεβλημένα, που θα πρέπει κανείς να έχει υπόψη του όταν επιλέγει την ανάπτυξη ενός νέου website.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται κατά την κατασκευή του website παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα ενός website:

  • Η ταχύτητα εμφάνισης του περιεχομένου μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει την εμπειρία του χρήστη στο website του καταλύματος, ενώ παράλληλα παίζει σημαντικό ρόλο και στην κατάταξη του website στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης
  • Η ασφάλεια του website με  τεχνολογία που θα προστατεύει το website από κακόβουλες ενέργειες
  • Οι τεχνολογίες που επιτρέπουν τη διασύνδεση με υπηρεσίες τρίτων (μηχανές κρατήσεων, widget τιμών, λειτουργία chat, κ.λπ.) λύνουν τα χέρια του ξενοδόχου ως προς τη γρήγορη ενσωμάτωση νέων λειτουργιών και την ενίσχυση των απευθείας κρατήσεων.

Τέλος, το website θα πρέπει να αποπνέει αξιοπιστία ώστε ο πελάτης να εμπιστευθεί το κατάλυμα για τις διακοπές του, αλλά και να προσφέρει μια εύκολη και ξεκάθαρη διαδικασία κράτησης ώστε να επιτευχθεί ο στόχος για αύξηση των απευθείας κρατήσεων.

Η Hotelwize αποτελεί ολοκληρωμένη λύση για το website του ξενοδοχείου

Με αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανάπτυξη ξενοδοχειακών website, και μία ομάδα που αποτελείται από βραβευμένους designer, εξειδικευμένους software engineer αλλά και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, η Hotelwize φέρνει την καλύτερη value-for-money πρόταση για τα ξενοδοχειακά website, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις ενός επιτυχημένου website καταλύματος.

Με εντυπωσιακή αισθητική, τεχνολογία που επιτυγχάνει επιδόσεις έως 99% στους ελέγχους της Google, anti-hacking φιλοσοφία και αρχιτεκτονική που εστιάζει στην αύξηση των απευθείας κρατήσεων, η Hotelwize δημιουργεί το νέο website του καταλύματος μόλις σε 7 ημέρες.

Αρκεί ένα τηλεφώνημα στο 2160704050 ή ένα email στο [email protected] για να συζητήσουμε πως μπορείτε να αποκτήσετε το νέο σας website χωρίς κόπο.

Κείμενο: Ιάσων Μηλιώνη, General Manager στη Mozaik Hospitality και Coordinator στην ολοκληρωμένη λύση για τα website των ξενοδοχείων Hotelwize

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.