Μεράκι για τον τόπο & αγάπη για φιλοξενία από τα Μετέωρα

Tsikeli Hotel φιλοξενία

Όταν αγαπάς τον τόπο σου θέλεις κι οι επισκέπτες να τον αγαπήσουν και να το δουν  μέσα από τα δικά σου μάτια. Αυτή ήταν και η πηγή έμπνευσης για να δημιουργηθεί και το ξενοδοχείο Tsikeli Hotel  στα Μετέωρα. Γέννημα – θρέμμα της περιοχής, γνωρίζω από μικρό παιδί ακόμα και το πιο μικρό πετραδάκι.

Όταν χρειάζομαι έμπνευση ή δύναμη για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, γυρίζω πάντα το βλέμμα μου στους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων και αντλώ όση έμπνευση & δύναμη μου λείπει. Η ενέργεια των βράχων και η μαγεία του τοπίου με μαγνητίζουν κάθε φορά και μπορώ να καταλάβω το δέος όσων τα επισκέπτονται.

Έχουμε ευτυχώς το προνόμιο να είμαστε στους πρόποδες των βράχων, στο χωριό Καστράκι και η θέα των βράχων να μας καλημερίζει το πρωί και να μας καληνυχτίζει το βράδυ από όπου κι αν κοιτάξεις!

Το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε από την αγάπη να παρέχουμε στους  επισκέπτες μια ζεστή, περιποιημένη, ποιοτικά αναβαθμισμένη διαμονή στην περιοχή και να καταφέρουμε  – με το δικό μας τρόπο, αυθεντικά – να τους κάνουμε να αποδράσουν από την καθημερινότητα ώστε να να βιώσουν την περιοχή σαν ντόπιοι.

Η ομάδα μας προσφέρει απλόχερα το χαμόγελο, πάντα διαθέσιμη για τους επισκέπτες μας με  χρήσιμες πληροφορίες για τα “μυστικά” και τα “κρυμμένα” διαμαντάκια των Μετεώρων και του χωριού, το Καστράκι μας.

Φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα φρέσκα υλικά στο  πρωινό μας. Η  κυρία Χρυσούλα, η μητέρα μου, φτιάχνει τις πίτες και τις προσφέρει στο πρωινό μαζί με φρέσκα αυγά ημέρας.. Η ζωή στο χωριό είναι ευλογία.

Δώσαμε μεγάλη προσοχή στην εργονομία των δωματίων, ώστε να παρέχουν κάθε άνεση και εκμεταλλευτήκαμε κάθε γωνιά στα δωμάτια και τους υπόλοιπους χώρους με έξυπνη επίπλωση και οικολογική συνείδηση, προκειμένου ο επισκέπτης μας να νιώσει όπως στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του κι ακόμα παραπάνω.  Η μίξη του ξύλου και του γρανίτη σε συνδυασμό με τα ποιοτικά υφάσματα με τα οποία «ντύσαμε» τα δωμάτια συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό χαλάρωσης και ηρεμίας.

Από  τους επισκέπτες μας έχουμε πάντα πολλά να θυμόμαστε.  Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ όταν ένα ζευγάρι μας είχε επισκεφθεί πριν 2 χρόνια και η σύζυγος ήθελε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσει τα ηλεκτρικά ποδήλατα που διαθέτουμε στο κατάλυμα προκειμένου να επισκεφθούν τα Μετέωρα μέσα από μια φανταστική διαδρομή μέσα στην φύση.

Μόνο που υπήρχε ένα μικρο πρόβλημα.. Η σύζυγος δεν είχε ξανακάνει ποδήλατο..

Ήταν όμως η επιθυμία της τόσο μεγάλη να βιώσει την εμπειρία της ποδηλατάδας που μέσα σε ένα απόγευμα έμαθε ποδήλατο και την επόμενη μέρα πήραν τα ποδήλατα και γύρισαν όλη την περιοχή. Η χαρά στο πρόσωπο αυτής της γυναίκας για την ευκαιρία που της δόθηκε είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.