Πώς να μετατρέψεις τα δωμάτια του καταλύματός σου σε σημεία πώλησης

Πώς να μετατρέψεις τα δωμάτια του καταλύματός σου σε σημεία πώλησης;

Έχεις σκεφτεί ότι θα μπορούσες να αξιοποιήσεις τα δωμάτια του ξενοδοχείου σου ως μία πηγή επιπλέον εσόδων με προϊόντα που έχει ήδη απολαύσει ο επισκέπτης μέσα στο δωμάτιο;

Προϊόντα ύπνου, από ελληνική εταιρεία, με διεθνές δίκτυο 120 καταστημάτων σε 20 χώρες και ένα brand ταυτισμένο με την κορυφαία ποιότητα, κάνουν την πρόταση ακόμα πιο ελκυστική για να μπορεί ο επισκέπτης να τα αγοράσει.

I BED… YOU SLEEP BETTER ON NATURE

Η ενέργεια αυτή προβάλλει αυτό το ξεχωριστό που εσείς επιλέξατε, ώστε να προσφέρετε στους επισκέπτες σας την απόλυτη ξεκούραση που έζησαν στις διακοπές τους, να τη ζήσει και στο σπίτι τους.

To buy this bed, ask the reception

Ένα διακριτικό μήνυμα, μια επιπλέον υπηρεσία που καλλιεργεί το έδαφος να κάνει ο επισκέπτης την πρώτη ερώτηση.

Για περισσότερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο πωλήσεων της περιοχής σας εδώ

 

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.