Η COCO-MAT στην κορυφαία έκθεση για yachting, BOOT

Η COCO-MAT συμμετέχει για 4η συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία έκθεση BOOT, Boat show & Watersports Exhibition, που πραγματοποιείται στο Düsseldorf από τις 19 έως τις 27 Ιανουαρίου, 2019.
Με πολυετή πείρα στην κατασκευή προϊόντων ύπνου από φυσικά υλικά, έχει αναλάβει ολοκληρωμένα project εξοπλισμού σκαφών και έχει αναπτύξει σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του yachting (Sunseeker Hellas).
Εξοπλίζοντας yachts,ιστιοπλοϊκά σκάφη αλλά και επιβατηγά πλοία, με custom-made σχέδια προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών έχει καταφέρει να εντάξει υψηλής ποιότητας ύπνου από φυσικά υλικά.
Η COCO-MAT από το 1989 έχει ως και σήμερα παρουσία σε 18 χώρες και 108 σημεία πώλησης, σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.