Το Terre Blanche Resort επιλέγει COCO-MAT

To πέντε αστέρων ξενοδοχείο TERRE BLANCHE RESORT στη Γαλλία επέλεξε την COCO-MAT ως τον αποκλειστικό της προμηθευτή για για τον εξοπλισμό των δωματίων με προιόντα ύπνου COCO-MAT. Μόλις ολοκληρώθηκε στο ξενοδοχείο η επίπλωση 135 δωματίων, προσφέροντας στον επισκέπτη σωστό και ξεκούραστο ύπνο COCO-MAT.

Δείτε το ξενοδοχείο εδώ

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.